19 sierpnia 2011 o 21:26
Zgłoś do moderacji
Super, extra konkurs w ising!!!!!!!!!!
Przeglądając nagrania wielu użytkowników stwierdziłam że poziom wokalny na tym portalu jest bardzo wysoki i należy nagrodzić najlepszych: ogłaszam więc SUPER, EXTRA KONKURS W ISING!!!!!!.1`
Jeśli myślisz, że masz fajny głos, umiesz śpiewać i bawisz się tym przyślij link z wybranym przez cb utworem, a 3 osobowe jury w składzie:
- 2 nauczycieli muzyki w roli znawców oraz
- jeden wcześniej wylosowany użytkownik ising to ocenią.
Zgłoszenia do konkursu:
- imię i nazwisko
- uzasadnienie wyboru piosenki
Proszę nadsyłać na adres email: ikonkurs@onet.pl w terminie od 18.08.2011 do 1.09. 2011 w temacie wpisując konkurs. Jeśli pragniesz zostać jurorem tego konkursu wyślij swoje imię i nazwisko w temacie wpisując jury.
Uwaga: Możecie wysłać zgłoszenia i na konkurs i na zostanie jurorem konkursu!!!!!!!!!
Nagrody:
III miejsce: ocena 6/6 w 3 wybranych piosenkach(wystawiona przez nasze jury)+wspaniałe komentarze
II miejsce: ocena 6/6 w 7 wybranych piosenkach(wystawiona przez nasze jury)+wspaniałe komentarze
I miejsce: ocena 6/6 we wszystkich nagraniach(wystawiona przez nasze jury)+wspaniałe komentarze + wystawienie twojej piosenki do nagrania dnia
Ps. Jeśli posiadasz jakieś nagrania konkursowe i myślisz w przyszłości o karierze wokalnej- myślę,że to dobry sposób na sprawdzenie się!!!!!
Powodzenia dla wszystkich!!!!!
* Jeśli moglibyście przesyłajcie wiadomości o konkursie dalej- byłabym wdzięczna bardzo!!!!!🙂)))))
Edytowano 19 sierpnia 2011 o 21:32 przez moderatora.
19 sierpnia 2011 o 21:40
Zgłoś do moderacji
http://ising.pl/nagranie/14r7en1ibb1,Rufus_Wainwright-Hallelujah
markamil mężczyzna, 39
Lipsko
Nagrań: 44, Postów: 85
19 sierpnia 2011 o 22:00
Zgłoś do moderacji
Po opisie zasad konkursu nie wiem, czy wstawienie linku do mojego nagrania tutaj jest odpowiednie, ale... i tak wszystkie potrzebne dane znajdują się w moim profilu
🙂
To dział przeznaczony do tego typu przedsięwzięć więc wklejam... link do tego wykonania:
http://ising.pl/nagranie/0Qqc_Snv07k,Rufus_Wainwright-Hallelujah__
Nie wiem, czy najlepsze... Zdaje sobie sprawę z pracy, którą musiałbym włożyć, by dopracować brzmienie, ale mimo wszystko wklejam...
Pozdrawiam Kingusia2421, bo widzę, że też wybrała ten sam Shrekowy przebój...
🙂
gdzieś są te nuty, których nie widzę...
19 sierpnia 2011 o 22:46
Zgłoś do moderacji
jeśli ktoś ma jakieś pytania odnośnie konkursu proszę zostawiać je tutaj lub na profilu🙂🙂
19 sierpnia 2011 o 22:53
Zgłoś do moderacji
Moje imię to kinga;D nazwisko na literkę G
Wybrałam ten utwór bo jest piękny i chyba pasuje do mojego głosu ale ja się tam nie znam
http://ising.pl/nagranie/14r7en1ibb1,Rufus_Wainwright-Hallelujah
20 sierpnia 2011 o 12:51
Zgłoś do moderacji
przypominam, że nadal możecie wysyłać swoje zgłoszenia do konkursu jak również na zostanie naszym 3 jurorem🙂
20 sierpnia 2011 o 18:56
Zgłoś do moderacji
W związku z tym iż wielu z was niewłaściwie wysyła email podkreślam, iż należy załączyć w nim link z nagraniem oraz temat(to bardzo ważne)!!!!!!!! Po poprawnie wysłanym emeilu każdy przyjęty dostanie odpowiedz na profilu( nie dotyczy tych co zgłaszają sie na 3 jurora)
22 sierpnia 2011 o 16:00
Zgłoś do moderacji
ZGŁOSZENIA NA NASZEGO 3 JURORA WŁAŚNIE ZOSTAŁY ZAKOŃCZONE!!!!!!!
22 sierpnia 2011 o 20:51
Zgłoś do moderacji
UWAGA KONKURS ZOSTAŁ ZAMKNIĘTY. W NAJBLIŻSZYM CZASIE NASZE JURY WYŁONI 20 OSÓB KTÓRE PRZEJDZIE DO 2 ETAPU
25 sierpnia 2011 o 22:22
Zgłoś do moderacji
Tak to prawda mamy już wyniki pierwszej tury pszesłuchań...... Z 69 nadesłanych nagrań nasze jury wybrało najlepszą 20, która przejdzie do dalszych zmagań. Wszelkie informacje będą wysyłane w odrębnych wiadomościach do uczestników konkursu!!!
26 sierpnia 2011 o 17:11
Zgłoś do moderacji
Właśnie rozpoczął się 2 etap naszej rywalizacji. Teraz 20 osób ma za zadanie wybór jednej z poniższych piosenek i jak najlepsze jej wykonanie. Jury utrudniło wzmagania i piosenka powinna być wykonana acapella(bez podkładu). Te zmagania wyłonią najlepszą 10 która przejdzie do etapu finałowego.
Lista piosenek:
1.,, Knockin' On Heaven's Door''-Guns N' Roses
2. ,, Zombie'' - The Cranberries
3. ,, Hang up'' - Madonna
4. ,, Radio Hello''- Enej
5. ,, Alejandro'' - Lady Gaga
6. ,, Zabiorę cię właśnie tam'' - T. Karolak
7. ,, Dziwny jest ten świat''- Cz. Niemen
8. ,, Biała armia'' - Bajm
9. ,, Czerwone korale''- Brathanki
10. ,, Radio Song'' - Afromental
markamil mężczyzna, 39
Lipsko
Nagrań: 44, Postów: 85
26 sierpnia 2011 o 17:18
Zgłoś do moderacji
Według mnie bardzo zgrabnie dobrana lista utworów... Każdy powinien znaleźć coś na miarę swoich możliwości
🙂
Mam pytanie dotyczące terminu oddawania półfinałowych zgłoszeń. W jaki sposób i gdzie mamy je przesyłać.
Z góry dziękuję za odpowiedź...
gdzieś są te nuty, których nie widzę...