19 sierpnia 2011 o 21:26
Zgłoś do moderacji
Super, extra konkurs w ising!!!!!!!!!!
Przeglądając nagrania wielu użytkowników stwierdziłam że poziom wokalny na tym portalu jest bardzo wysoki i należy nagrodzić najlepszych: ogłaszam więc SUPER, EXTRA KONKURS W ISING!!!!!!.1`
Jeśli myślisz, że masz fajny głos, umiesz śpiewać i bawisz się tym przyślij link z wybranym przez cb utworem, a 3 osobowe jury w składzie:
- 2 nauczycieli muzyki w roli znawców oraz
- jeden wcześniej wylosowany użytkownik ising to ocenią.
Zgłoszenia do konkursu:
- imię i nazwisko
- uzasadnienie wyboru piosenki
Proszę nadsyłać na adres email: ikonkurs@onet.pl w terminie od 18.08.2011 do 1.09. 2011 w temacie wpisując konkurs. Jeśli pragniesz zostać jurorem tego konkursu wyślij swoje imię i nazwisko w temacie wpisując jury.
Uwaga: Możecie wysłać zgłoszenia i na konkurs i na zostanie jurorem konkursu!!!!!!!!!
Nagrody:
III miejsce: ocena 6/6 w 3 wybranych piosenkach(wystawiona przez nasze jury)+wspaniałe komentarze
II miejsce: ocena 6/6 w 7 wybranych piosenkach(wystawiona przez nasze jury)+wspaniałe komentarze
I miejsce: ocena 6/6 we wszystkich nagraniach(wystawiona przez nasze jury)+wspaniałe komentarze + wystawienie twojej piosenki do nagrania dnia
Ps. Jeśli posiadasz jakieś nagrania konkursowe i myślisz w przyszłości o karierze wokalnej- myślę,że to dobry sposób na sprawdzenie się!!!!!
Powodzenia dla wszystkich!!!!!
* Jeśli moglibyście przesyłajcie wiadomości o konkursie dalej- byłabym wdzięczna bardzo!!!!!🙂)))))
Edytowano 19 sierpnia 2011 o 21:32 przez moderatora.
19 sierpnia 2011 o 21:40
Zgłoś do moderacji
http://ising.pl/nagranie/14r7en1ibb1,Rufus_Wainwright-Hallelujah
markamil mężczyzna, 40
Lipsko

Nagrań: 44, Postów: 85
19 sierpnia 2011 o 22:00
Zgłoś do moderacji
Po opisie zasad konkursu nie wiem, czy wstawienie linku do mojego nagrania tutaj jest odpowiednie, ale... i tak wszystkie potrzebne dane znajdują się w moim profilu
To dział przeznaczony do tego typu przedsięwzięć więc wklejam... link do tego wykonania:
http://ising.pl/nagranie/0Qqc_Snv07k,Rufus_Wainwright-Hallelujah__
Nie wiem, czy najlepsze... Zdaje sobie sprawę z pracy, którą musiałbym włożyć, by dopracować brzmienie, ale mimo wszystko wklejam...
Pozdrawiam Kingusia2421, bo widzę, że też wybrała ten sam Shrekowy przebój...
gdzieś są te nuty, których nie widzę...
19 sierpnia 2011 o 22:46
Zgłoś do moderacji
jeśli ktoś ma jakieś pytania odnośnie konkursu proszę zostawiać je tutaj lub na profilu🙂🙂
19 sierpnia 2011 o 22:53
Zgłoś do moderacji
Moje imię to kinga;D nazwisko na literkę G
Wybrałam ten utwór bo jest piękny i chyba pasuje do mojego głosu ale ja się tam nie znam
http://ising.pl/nagranie/14r7en1ibb1,Rufus_Wainwright-Hallelujah
20 sierpnia 2011 o 12:51
Zgłoś do moderacji
przypominam, że nadal możecie wysyłać swoje zgłoszenia do konkursu jak również na zostanie naszym 3 jurorem🙂
20 sierpnia 2011 o 18:56
Zgłoś do moderacji
W związku z tym iż wielu z was niewłaściwie wysyła email podkreślam, iż należy załączyć w nim link z nagraniem oraz temat(to bardzo ważne)!!!!!!!! Po poprawnie wysłanym emeilu każdy przyjęty dostanie odpowiedz na profilu( nie dotyczy tych co zgłaszają sie na 3 jurora)
22 sierpnia 2011 o 16:00
Zgłoś do moderacji
ZGŁOSZENIA NA NASZEGO 3 JURORA WŁAŚNIE ZOSTAŁY ZAKOŃCZONE!!!!!!!
22 sierpnia 2011 o 20:51
Zgłoś do moderacji
UWAGA KONKURS ZOSTAŁ ZAMKNIĘTY. W NAJBLIŻSZYM CZASIE NASZE JURY WYŁONI 20 OSÓB KTÓRE PRZEJDZIE DO 2 ETAPU
25 sierpnia 2011 o 22:22
Zgłoś do moderacji
Tak to prawda mamy już wyniki pierwszej tury pszesłuchań...... Z 69 nadesłanych nagrań nasze jury wybrało najlepszą 20, która przejdzie do dalszych zmagań. Wszelkie informacje będą wysyłane w odrębnych wiadomościach do uczestników konkursu!!!
26 sierpnia 2011 o 17:11
Zgłoś do moderacji
Właśnie rozpoczął się 2 etap naszej rywalizacji. Teraz 20 osób ma za zadanie wybór jednej z poniższych piosenek i jak najlepsze jej wykonanie. Jury utrudniło wzmagania i piosenka powinna być wykonana acapella(bez podkładu). Te zmagania wyłonią najlepszą 10 która przejdzie do etapu finałowego.
Lista piosenek:
1.,, Knockin' On Heaven's Door''-Guns N' Roses
2. ,, Zombie'' - The Cranberries
3. ,, Hang up'' - Madonna
4. ,, Radio Hello''- Enej
5. ,, Alejandro'' - Lady Gaga
6. ,, Zabiorę cię właśnie tam'' - T. Karolak
7. ,, Dziwny jest ten świat''- Cz. Niemen
8. ,, Biała armia'' - Bajm
9. ,, Czerwone korale''- Brathanki
10. ,, Radio Song'' - Afromental
markamil mężczyzna, 40
Lipsko

Nagrań: 44, Postów: 85
26 sierpnia 2011 o 17:18
Zgłoś do moderacji
Według mnie bardzo zgrabnie dobrana lista utworów... Każdy powinien znaleźć coś na miarę swoich możliwości
Mam pytanie dotyczące terminu oddawania półfinałowych zgłoszeń. W jaki sposób i gdzie mamy je przesyłać.
Z góry dziękuję za odpowiedź...
gdzieś są te nuty, których nie widzę...