Na pewno wszyscy znacie i kochacie zespół Bajm. Dlatego tez organizuje konkurs, w którym będą piosenki tylko tego zespołu oraz Beaty Kozidrak.
Do pierwszego etapu zapraszam z dowolna piosenka zespołu (odrzucając ''Ta sama chwila'', ''Krótka historia'' oraz ''Szklanka wody''. To będzie coś jak casting. Maksymalnie zgłasza się 20 osób, z których wybieram 10.
W drugim etapie podzielę was na dwie grupy. Podziału dokonam poprzez własne stwierdzenie, w której z piosenek chciałbym was usłyszeć. W tym etapie biorę 5 osób do finału.
W finale wszyscy będą mieli bardzo ciężka piosenkę do zaśpiewania. Tutaj dam zwycięzcom wyróżnienia i nagrody. Wolałbym teraz nie mówić co zrobię w ramach nagrody (i tak większość osób wie, czego można się spodziewać).
Zapraszam!!!
Etap I
1. misio666 - Myśli i słowa 10 KH
2. markamil - Myśli i słowa 7 KH
3. olcia94 - O tobie (Ile jesteś wart) 7 KH
4. werka7l - Biała armia 0
5. kubaf11 - Biała armia 2
6. ladykatastrofa - Myśli i słowa 4
7. marysienka24111986 - O tobie (ile jesteś wart) 6 SW
8. bazyli - O tobie (ile jesteś wart) 7 KH
9. beata90 - O tobie (ile jesteś wart) 8 KH
10. deny08 - Biała armia 3
11. natimaj100 - O tobie (ile jesteś wart) 3
12. malwina18 - Rzeka marzeń 8 SW
13. roxanne86 - Co mi panie dasz 12 SW
14. jagodaa15 - Lola, Lola 6 SW
15. garden69 - Biała armia 8 SW
16. hahehihohu - Myśli i słowa 4
Podsumowanie:
Swój wybór oparłem na podstawie punktacji. Wybrałem kilka kategorii i maksymalną ilość punktów:
dykcja 3
barwa 1
oddech 2
skala 2
czystość 1
ogol 5
Punkty są podane koło linku do piosenki. Pogrubione linki, to piosenki, które przeszły dalej. Obok napisałem wam także, której piosenki oczekuje od was w drugim etapie (SW - Szklanka wody, KH - Krotka historia).
Nie daje terminu oddawania nagrań. Powodzenia!
Etap II
Grupa I ''Szklanka wody''
1. malwina18 8 pkt
2. roxanne86 9 pkt
3. garden69 7 pkt
4. marysienka24111986 6 pkt
5. jagodaa15 8 pkt
6. misio666 10 pkt
Grupa II ''Krotka historia''
1. olcia94 9 pkt
2. bazyli 10 pkt
3. beata90 8 pkt
4. markamil 8 pkt
Wybierałem na podstawie tych samych kryterium co wcześniej. Pogrubione linki to rzecz jasna zwycięzcy. Gratuluję tym, którzy przeszli, a ci, którzy się nie dostali... No cóż... W konkursie zawsze ktoś musi odpaść. Każdemu pod nagraniem dodałem komentarz, więc proszę nie pytać mnie "dlaczego ja?''.
Teraz wygranych proszę o nagranie najtrudniejszego utworu - "Ta sama chwila". Mój nauczyciel muzyki mówił, że to "Dziwny ten świat" dla kobiet (bo on jest bardziej w męskim rejestrze), więc powodzenia!
Etap III ''Ta sama chwila''
1. misio666
2. bazyli
3. olcia94
4. roxanne86
5. jagodaa15
WYNIKI
Na początek krótkie podsumowanie:
Konkurs był bardzo ciekawy. Ogólnie dziękuję wam za sam udział. Miałem nadzieję, że wypali, ponieważ już kiedyś organizowałem i nic z tego nie wyszło... Cieszę się, że poznałem parę nowych ludzi. No cóż... Nie ma co przeciągać.
A więc, trzecie miejsca, czyli:
*skomentowanie i ocenienie 3 nagrań
otrzymuje...
roxanne86
Drugie miejsce, czyli:
*skomentowanie i ocenienie 5 nagrań
otrzymuje...
bazyli
A pierwsze, najlepsze miejsce, czyli:
*skomentowanie i ocenienie 8 nagrań
*dodanie zwycięskiego nagrania do ulubionych
*wpis na profilu o zajęciu pierwszego miejsca