cichy667 mężczyzna, 38
Środa Wielkopolska
Nagrań: 2, Postów: 3
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
10 lutego 2010 o 23:05
Zgłoś do moderacji
Poznań ja za niedługo wynajmę klub podam termin spotkania i kto przyjdzie to będzie na tym spotkaniu
😃
Bo te ustalanie terminów już mnie irytuje
😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
14 lutego 2010 o 18:34
Zgłoś do moderacji
Witajcie kochani!
Poznań jest też mi bliżej!
Chętnie wpadnę, jak termin będzie ustalony!
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
robertas19 mężczyzna, 35
15 lutego 2010 o 22:22
Zgłoś do moderacji
martynkaaa95 pisze:
A. Jeśli będzie coś już dokładnie wiadomo, to mogę wpaść?
Bo na Warszawę za młoda jestem a nie wiem jak tu, czy jest jakaś określona grupa wiekowa? 😃
Będziesz musiała tylko przyjechać z osobą, która będzie za Ciebie odpowiedzialna, z racji Twojego wieku
😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
gucio25 mężczyzna, 39
Nagrań: 25, Postów: 167
15 lutego 2010 o 23:23
Zgłoś do moderacji
robert to kiedy te spotkanie bedzie
gucio25
gucio25 mężczyzna, 39
Nagrań: 25, Postów: 167
15 lutego 2010 o 23:24
Zgłoś do moderacji
jak coś to pisz mi na gg na profilu jest podane
gucio25
robertas19 mężczyzna, 35
16 lutego 2010 o 00:02
Zgłoś do moderacji
A jeszcze jedno. wolicie popołudniu, czy wieczorem się spotkać.
I jeszcze druga rzecz, wybierzcie klub:
-Alibi Club - Club położony jest w centrum Poznania (al. Niepodległości 8 a ul.E.Taylora przy AE obok WSB w pobliżu AM dwa kroki od UAM-u), w gnieździe akademickim.
-Boogie Karaoke Bar - Club jest położony na ul. Św. Marcin 23.
-Club Retro -
Organizowane są imprezy zamknięte: możliwe jest wynajęcie całego lokalu, jak i jego części oraz rezerwacja loży.
Od poniedziałku do środy, od godziny 20:00 czas umila nam karaoke – śpiewamy wszyscy razem największe polskie przeboje.
robertas19 mężczyzna, 35
22 lutego 2010 o 23:05
Zgłoś do moderacji
Proponuje datę 12 - tego marca lub 19 marca (tj. piątek), godzina 18 lub 20. Kluby jakie ja podałem nie zostały przez Was zaakceptowane i nikt nie zaproponował swoich pomysłów.
P.S. Jeśli nikt nie odpowie na ten post w przeciągu 5 dni {tj. do 27 lutego). to może uważać ten temat z spotkaniem za nieaktualny.
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
25 lutego 2010 o 17:51
Zgłoś do moderacji
Do Poznania?Ha, jeszcze bliżej niz do Wawki mam
🙂 Tylko 13 marca mam egzamin,wiec lipa
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.