Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
stargirl pisze:
giovanna pisze:Ja mogę rzucić kilka tytułów, co ostatnio lata w klubach- Pitbul- "I know you want me", ten sam autor "Hotel room service", Black Eyed Peas- I gotta feeling, Gia Farrel- Hit me up, Darius i Finlay- Black or white to takie bardziej klubowe. Z bardziej tanecznych to nieśmiertelne Michael Jackson- Black or white, Michael Jackson- Billie Jean, Stayin' alive, u mnie sprawdza się na imprezach Fall out boy- I don't care, Eminem i dr. Dre "Crack a bottle", Eminem "Just lose it", "Let's twist", "Kiss kiss" Tarkan, Shakira "La Tortura", Kat de Luna "Unstoppable", no i na przykład Katy Perry "Hot n' cold" Mam nadzieję, że coś ci pomogłam 😃
Ja bym jeszcze dodała David Guetta ft. Akon- 'sexy bitch', black eyed peas- 'boom boom pow', shakira- 'she wolf,' ciara ft justin timberlake-' love sex magic', inna- 'hot' i 'love' ;]
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Kup mi tęczę na patyku
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
wlodi79 pisze:
King Diamond,Alice Cooper,WASP,Slayer 🙂) to takie disco techno na DISCO w sam raz heeeeee 🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej