Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
Muzyka jest wszędzie, czy ją słyszysz?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Roxy
wojtasinskiii.
![]()
![]()
roxi21 pisze:
ROBERTAS19....słuchaj...każdy ma prawo pisać co chce...a jezeli jest zorganizowany konkurs i wiekszosc z nas bierze w nim udział to chyba jasne ze czekamy na wyniki....i moze dla Ciebie to jest normalne...ale ten konkurs juz naprawde długo trwa i tak jak juz ktos w tym temacie powiedział zaraz skonczy sie konkurs z zespołem "IRA"...a my nadal nie mamy wynikow....To juz nie w naszym interesie jest ze oni maja od groma nagrań.....bo skoro decyduja sie na wystawienie konkursu z tak sławnym zespołem....to chyba jasne ze bedzie duzo wykonan i powinni tak zrobic zeby bylo dobrze....a to wszystko juz troche trwa...nie mówie ze długo bo konkurs skonczyl sie 1 listopada wiec to zaledwie 10 dni....ale co poniektorzy z nas jeszcze chwila i beda czekac na rozstrzygniecie obu konkursów....bo ten zaraz dobiegnie konca.....Wiec nie stresuj sie tym co sie tu pisze....a jak Cie to irytuje to po co tu wchodzisz, czytasz i odpisujesz....bo jezeli mnie cos irytuje to staram sie nie zwracac na to uwagi i napewno nie odpisuje...pozdrawiam Cię ....i więcej luzu do tego co wszyscy piszą....każdy sie w jakis sposob odstresowuje....ale sie rozpisalam heheh....komu bedzie sie chcialo to czytac😛
![]()
wojtasinskiii pisze:
co do konkursu, moze trwa dlugo, bo nie znalezli zwyciezcy😛
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
nightingale pisze:
roxi21:
innych denerwuje to, że się niecierpliwimy, a nas denerwuje to, że ten konkurs tak długo trwa, ot co.
więc zarówno jedną jak i drugą stronę proszę o zrozumienie🙂
Roxy
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
![]()
bocin pisze:
Pragnę odpowiedzieć na pytanie, które nurtuje pewnych użytkowników na tym forum i nie znają na nie odpowiedzi.🙂
Konkurs z zespołem "Feel" skończył się 11 dni temu. 11 dni, to nie jest długo. Nie wiecie kiedy będą wyniki. Tak? Wydaje Wam się, że słowo "wkrótce" to ile? 7 dni? 12? A może 3 dni? Otóż nie! Słowo "wkrótce" oznacza czas nieokreślony i może być interpretowane na różne sposoby. Np. Pani w 8 miesiącu ciąży może powiedzieć: "Wkrótcę urodzę." - "wkrótce" oznacza wtedy około 1 miesiąca.
Czy ty nie myślałeś o bycie psychologiem ?xD
Stary Pan może powiedzieć: "Wkrótce umrę", jednak pożyje jeszcze 5 lat. Wtedy "wkrótce" wyniesie 5 lat.🙂
Rozumiecie już, czy jeszcze coś Wam wyjaśnić?🙂
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Grudzień to moment, by rozgrzać głos i poczuć magię Świąt. Nasz katalog wzbogacił się o nowe świąteczne perełki – klasyk Andy’ego Williamsa, wzruszającą kolędę „Nie było miejsca dla Ciebie”, tradycyjne „Gore gwiazda Jezusowi” w wersji Arki Noego oraz ciepłą piosenkę „Tata zapamiętaj mamy święta” od Pięknych i Młodych Dawida Narożnego. Zaśpiewaj i poczuj bożonarodzeniową atmosferę.
Zobacz więcej