evelka88 kobieta, 36
Nagrań: 44, Postów: 6549
11 listopada 2009 o 20:43
Zgłoś do moderacji
moim zdaniem żadna gwiazda nie ma czasu słuchać innych dlatego pewnie wybierają mu najlepszych i wtedy oni sobie posłuchają z tych najlepszych
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
11 listopada 2009 o 21:37
Zgłoś do moderacji
Nie wiadomo jak jest naprawdę.
😉 I wydaje mi się, że do ekipy nie warto pisać bo i tak pewnie nie odpowiedzą na ten temat, bo sami nie wiedzą..
😉
Muzyka jest wszędzie, czy ją słyszysz?
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
11 listopada 2009 o 21:39
Zgłoś do moderacji
a wiecie co niektórzy z Was to zaczynają mnie już trochę irytować z tym pisaniem : kiedy będą i kiedy będą te wyniki? jak będą to będą, dajcie im czas, bo to nie jest takie łatwe wybrać najlepszą osobę spośród najlepszych nagrań
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
roxi21 kobieta, 36
Łódź
Nagrań: 313, Postów: 21
11 listopada 2009 o 22:54
Zgłoś do moderacji
ROBERTAS19....słuchaj...każdy ma prawo pisać co chce...a jezeli jest zorganizowany konkurs i wiekszosc z nas bierze w nim udział to chyba jasne ze czekamy na wyniki....i moze dla Ciebie to jest normalne...ale ten konkurs juz naprawde długo trwa i tak jak juz ktos w tym temacie powiedział zaraz skonczy sie konkurs z zespołem "IRA"...a my nadal nie mamy wynikow....To juz nie w naszym interesie jest ze oni maja od groma nagrań.....bo skoro decyduja sie na wystawienie konkursu z tak sławnym zespołem....to chyba jasne ze bedzie duzo wykonan i powinni tak zrobic zeby bylo dobrze....a to wszystko juz troche trwa...nie mówie ze długo bo konkurs skonczyl sie 1 listopada wiec to zaledwie 10 dni....ale co poniektorzy z nas jeszcze chwila i beda czekac na rozstrzygniecie obu konkursów....bo ten zaraz dobiegnie konca.....Wiec nie stresuj sie tym co sie tu pisze....a jak Cie to irytuje to po co tu wchodzisz, czytasz i odpisujesz....bo jezeli mnie cos irytuje to staram sie nie zwracac na to uwagi i napewno nie odpisuje...pozdrawiam Cię ....i więcej luzu do tego co wszyscy piszą....każdy sie w jakis sposob odstresowuje....ale sie rozpisalam heheh....komu bedzie sie chcialo to czytac
😛
Roxy
11 listopada 2009 o 22:57
Zgłoś do moderacji
co do konkursu, moze trwa dlugo, bo nie znalezli zwyciezcy
😛
wojtasinskiii.
Konto usunięte
11 listopada 2009 o 23:06
Zgłoś do moderacji
ludzie wygrywajcie płyty,wystepy na koncertach--zycze wam samych sukcesów--powodzenia HEJ
🙂
Konto usunięte
12 listopada 2009 o 00:17
Zgłoś do moderacji
roxi21 pisze:
ROBERTAS19....słuchaj...każdy ma prawo pisać co chce...a jezeli jest zorganizowany konkurs i wiekszosc z nas bierze w nim udział to chyba jasne ze czekamy na wyniki....i moze dla Ciebie to jest normalne...ale ten konkurs juz naprawde długo trwa i tak jak juz ktos w tym temacie powiedział zaraz skonczy sie konkurs z zespołem "IRA"...a my nadal nie mamy wynikow....To juz nie w naszym interesie jest ze oni maja od groma nagrań.....bo skoro decyduja sie na wystawienie konkursu z tak sławnym zespołem....to chyba jasne ze bedzie duzo wykonan i powinni tak zrobic zeby bylo dobrze....a to wszystko juz troche trwa...nie mówie ze długo bo konkurs skonczyl sie 1 listopada wiec to zaledwie 10 dni....ale co poniektorzy z nas jeszcze chwila i beda czekac na rozstrzygniecie obu konkursów....bo ten zaraz dobiegnie konca.....Wiec nie stresuj sie tym co sie tu pisze....a jak Cie to irytuje to po co tu wchodzisz, czytasz i odpisujesz....bo jezeli mnie cos irytuje to staram sie nie zwracac na to uwagi i napewno nie odpisuje...pozdrawiam Cię ....i więcej luzu do tego co wszyscy piszą....każdy sie w jakis sposob odstresowuje....ale sie rozpisalam heheh....komu bedzie sie chcialo to czytac 😛
mnie sie chciało czytac
😃
12 listopada 2009 o 07:01
Zgłoś do moderacji
wojtasinskiii pisze:
co do konkursu, moze trwa dlugo, bo nie znalezli zwyciezcy 😛
Przecież kupicha nie ma czasu na sprawdzenie nagrań -_-
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
12 listopada 2009 o 15:29
Zgłoś do moderacji
roxi21: ja przeczytałam Twoją wypowiedź.
😉
innych denerwuje to, że się niecierpliwimy, a nas denerwuje to, że ten konkurs tak długo trwa, ot co.
więc zarówno jedną jak i drugą stronę proszę o zrozumienie
🙂
roxi21 kobieta, 36
Łódź
Nagrań: 313, Postów: 21
12 listopada 2009 o 19:15
Zgłoś do moderacji
nightingale pisze:
roxi21:
innych denerwuje to, że się niecierpliwimy, a nas denerwuje to, że ten konkurs tak długo trwa, ot co.
więc zarówno jedną jak i drugą stronę proszę o zrozumienie 🙂
JA SIE Z TWOJA WYPOWIEDZIĄ W ZUPEŁNOŚCI ZGADZAM
🙂🙂....i trzeba dodac ze przez to całe zamieszanie jeden na drugiego sie denerwuje....
Roxy
12 listopada 2009 o 20:13
Zgłoś do moderacji
roxi no właśnie.
😉 nerwy są tutaj niepotrzebne
🙂
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
12 listopada 2009 o 20:23
Zgłoś do moderacji
a ja bym chcial zeby B16 razem z Feelem zaspiewal na scenie
🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Konto usunięte
12 listopada 2009 o 20:25
Zgłoś do moderacji
kurde długo te wyniki,Peter sie nie może zdecydować-------a ja chciałem pogratulowac znajomym wygranej a tu lipa
🙁
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
12 listopada 2009 o 21:45
Zgłoś do moderacji
Pragnę odpowiedzieć na pytanie, które nurtuje pewnych użytkowników na tym forum i nie znają na nie odpowiedzi.
🙂
Konkurs z zespołem "Feel" skończył się 11 dni temu. 11 dni, to nie jest długo. Nie wiecie kiedy będą wyniki. Tak? Wydaje Wam się, że słowo "wkrótce" to ile? 7 dni? 12? A może 3 dni? Otóż nie! Słowo "wkrótce" oznacza czas nieokreślony i może być interpretowane na różne sposoby. Np. Pani w 8 miesiącu ciąży może powiedzieć: "Wkrótcę urodzę." - "wkrótce" oznacza wtedy około 1 miesiąca.
Stary Pan może powiedzieć: "Wkrótce umrę", jednak pożyje jeszcze 5 lat. Wtedy "wkrótce" wyniesie 5 lat.
🙂
Rozumiecie już, czy jeszcze coś Wam wyjaśnić?
🙂
12 listopada 2009 o 21:48
Zgłoś do moderacji
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...