Konto usunięte
20 lipca 2011 o 22:04
Zgłoś do moderacji
Proponuję poszperać tutaj, na isingu. Jest sporo osób, które śpiewem zajmują się zawodowo, i sądzę, że jeśli ładnie poprosisz to dana osoba, którą wybierzesz powie Ci co i jak.
Ponadto podobno fajną stronką jest wokalmania.pl - ja nie umiem ocenić jej funkcjonalności i przydatności, bo nie interesuję się tym, ale wiele osób stąd ją poleca.
syx11 kobieta, 47
Zielona Góra
Nagrań: 62, Postów: 19
26 lipca 2011 o 14:20
Zgłoś do moderacji
Kingo szczerych chyba jest niewielu na tym portalu. Posłuchaj utworów i poptrz na komentarze - same ochy achy 6/6 a ja czasem mam ochote dać 2 a nawet 1 bo nie da się słuchać. Tam gdzie moge dać 5 to napisze a niżej już się nie odważam. Niewiele osób słucha tego co mam nagrane bo mam niewielu znajomych i nie przychodzą do mnie - bo mnie nie znają. to jest koło zmaknięte. Będziesz cukrować będą przychodzić, nie będziesz słodzić albo krytykować - nie będą cię słuchać. Choćbyś nagrała najpiękniejszy kawałek i cudownie go zaśpiewała na super sprzęcie - nie masz szans. Musisz produkowac dziesiątki słodkich komentarzy żeby ktoś cię zauważył - nagrania dnia - zobacz ilości znajomych.
Pozdrawiam i nie zniechęcaj się - rób to dla siebie. też mogę cię ocenić. daj znać
tak sobie nucę od czasu do czasu
31 lipca 2011 o 23:05
Zgłoś do moderacji
Racja. Szczerych jest niewiele na tym portalu. A dlaczego? Znając współczesną młodzież, robią to tylko dlatego, by komuś "posłodzić", mając nadzieję, że ten odwdzięczy się tym samym. Cóż, aniołkiem nie jestem, kiedyś też tak robiłam, ale tylko i wyłącznie dlatego, bo już mi się nie chciało pisać, co o danym wyk. myślę, ale już z tego wyrosłam.
😛
Zatem, jeżeli ktoś szuka tak na prawdę szczerej opinii, jak najbardziej jestem do dyspozycji.
😉 Pozdrawiam
"Twój trud zostanie nagrodzony, reszta zależy od wiary w siebie."
sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 55, Postów: 2231
2 sierpnia 2011 o 22:29
Zgłoś do moderacji
nie zgadzam się z tym, że aby zostać zauważonym trzeba produkować słit komentarzyki
😃 toż to totalne brednie. No chyba, że na ising mini, ale nie wiem jak tam to działa. Duża liczba moich znajomych z ising jest znana szerszej publice tego portalu, a daleko im do produkcji słit komciów... szczerze współczuje takiego myślenia.
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.