Cześć nazywam się Sara znam się trochę na muzyce byłam na castingach do must be the music tylko muzyka
ale niestety mi się nie udało było raz na tak a dwa razy na nie tak dostałam od ŁOZA . W tym roku byłam na castingu w mam talent i przeszłam dalej dostałam trzy razy taak !!!
I postanawiam otworzyć konkurs. tylko potszebuje
DLA POZOSTAŁYCH ( uczestnicy )
REGULAMIN :
Uzupełnij
..................................................................................
NICK: ................................................................................
WIEK: ................................................................................
LINK*: ...............................................................................
OPIS**:..............................................................................
*podaj link piosenki, którą mam ocenić - postaraj się o jak najlepsze wykonanie, ta piosenka może być Twoją przepustką do finału
**napisz trochę o sobie, głównie o swoim doświadczeniu muzycznym, o tym dlaczego śpiewasz, czy uczęszczałeś/aś do jakichś szkół muzycznych itd.
Co z nagrodami?
Jak w każdym konkursie one będą
😃.
1. miejsce - kod do pobrania wybranego utworu (podkładu) z ising'owego sklepu, komentarz do 5 wybranych przeze mnie utworów oraz wysoka ocena ich (5/6) oraz komentarz do profilu
2. miejsce - komentarz do 5 wybranych przeze mnie utworów oraz wysoka ocena ich (5/6)
3. miejsce - komentarz do 3 wybranych przeze mnie utworów oraz wysoka ocena ich (5/6)
1.Trzeba posiadać przynajmiej jeden utwór muzyczny - na swojim koncie
2.lubieć muzyke
3.dać z siebie wszystko.!!
Będą cztery etapy (z castingiem )
Do pierwszego etapu potrzebuje 15 osób
na zgłoszenia czekam do 21,07,2011 godz.22
więcej informacji można dowiedzieć się u mnie na priv
Edytowano 20 lipca 2011 o 13:58 przez moderatora.