Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nie wszystko złoto co się świeci...
anitabednaruk pisze:
Yyyy.... czy tylko ja nie rozumiem o co chodzi autorce wątku?
Że nikt Cię nie odwiedza? Nie słucha Twoich nagrań? Że czasem spamowanie odnosi pożądany skutek bo statystyki rosną?
To zadaj sobie pytanie - czy jesteś tu dla statystyk i popularności czy dla 'dobrej zabawy', jak twierdzi większość isingowiczów...?
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
mlynarczykm pisze:
Nikt nie wspomniał o jednej ważnej rzeczy 🙂
Jeśli ktoś tutaj prężnie działa, nawiązuje znajomości, komentuje nagrania różnych użytkowników, jeździ na zloty to w końcu zostanie zauważony, wystarczy się trochę po udzielać (również na forum) i nie trzeba wtedy oszukiwać, słać SPAMów czy to prywatnie czy publicznie. Żeby stać się popularnym wystarczy się trochę pokazać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
zalezy tez, czy ktos chce miec rzesze gownianych fanow, czy poprostu poznac kilku fajnych i szczerych ludzi
przewaznie ludzie 'zbyt' mili i uprzejmi sa w rzeczywistosci nudni i niegodni uwagi
chyba lekko zboczylem z tematu 🙂
888888 pisze:
kaspo pisze:zalezy tez, czy ktos chce miec rzesze gownianych fanow, czy poprostu poznac kilku fajnych i szczerych ludzi
przewaznie ludzie 'zbyt' mili i uprzejmi sa w rzeczywistosci nudni i niegodni uwagi
chyba lekko zboczylem z tematu 🙂
ejjjj ja jestem miła...i uprzejma ahahahhahahaa
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej