Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Bless!
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
sylwia pisze:
ludzie, ta grupa akrobatyczna pod znaku 'tarzana'😃 jest bombowa!
natomiast.. maddox.. ludzie święci, od początku jest dla mnie kimś, kto nie potrafi śpiewać😕 dziwie się opiniom jurorów, że jest artystą itp. Piosenką 'stop' udupił się kompletnie. Skali wysokiej to on - niestety (dla niego) nie ma.
mruq pisze:
sylwia pisze:ludzie, ta grupa akrobatyczna pod znaku 'tarzana'😃 jest bombowa!
natomiast.. maddox.. ludzie święci, od początku jest dla mnie kimś, kto nie potrafi śpiewać😕 dziwie się opiniom jurorów, że jest artystą itp. Piosenką 'stop' udupił się kompletnie. Skali wysokiej to on - niestety (dla niego) nie ma.
Racja, wydaje mi sie ze podczas spiewania strasznie falszuje, jego wyraz twarzy na castingach mowil sam za siebie ze mu nie za bardzo poszlo gdy to spiewal, krzywil sie ;x
falsz falsz falsz, moze po francusku potrafi gadac, moze jest inny z wygladu MOZE LUDZIE LUBIA OGLADAC DZIWADLA I TVN MA Z TEGO ZYSKI ALE BEZ PRZESADY !
DLA MNIE TO JEST ZWYKLA CHODZACA KULKA PRZEBRANA ZA BABE😐
Bless!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej