damianos44 mężczyzna, 24
Szczecin / Police
Nagrań: 1, Postów: 11
18 lipca 2011 o 08:25
Zgłoś do moderacji
Hej ja mam 12 lat i chce wystartować do Szansy Na Sukces ale nie mogę!!!!!! bo nie mam 18 lat dla mnie do śmieszne ale powinni dać szanse młodszym młodsi też maja talent Co sądzicie o tym co napisałem
piscie w tym temacie
szczurek
Konto usunięte
18 lipca 2011 o 08:33
Zgłoś do moderacji
Młodsi dostają szansę, ale w konkursach organizowanych dla ich grupy wiekowej.
Mając 11 lat nie odpowiadasz jeszcze za siebie i za ewentualne konsekwencje, które ponosi się po uczestnictwie w takim programie. Skoro organizatorzy konkursu ustalają ramy wiekowe, to widocznie mają w tym jakiś cel. Od promowania młodzieży <18 lat są programy typu: Od przedszkola do opola, lub programy organizowane przez Mini Ising. Na tym się skupcie, nie dla was dorosłe programy i prawdziwa sława, która z nich wynika.
vikilok kobieta, 26
Nagrań: 2, Postów: 671
18 lipca 2011 o 09:49
Zgłoś do moderacji
anitabednaruk pisze:
Młodsi dostają szansę, ale w konkursach organizowanych dla ich grupy wiekowej.
Mając 11 lat nie odpowiadasz jeszcze za siebie i za ewentualne konsekwencje, które ponosi się po uczestnictwie w takim programie. Skoro organizatorzy konkursu ustalają ramy wiekowe, to widocznie mają w tym jakiś cel. Od promowania młodzieży <18 lat są programy typu: Od przedszkola do opola, lub programy organizowane przez Mini Ising. Na tym się skupcie, nie dla was dorosłe programy i prawdziwa sława, która z nich wynika.
Majac na przyklad 13,14,15 lat przeciez nie wystapimy w programie od przeczkola do Oplola, albo w konkursach na mini ising gdzie spiewa sie tylko piosenki typu jedzie pociag z daleka....
Edytowano 18 lipca 2011 o 09:50.
vikilok kobieta, 26
18 lipca 2011 o 09:50
Zgłoś do moderacji
I przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z niemieckiego laptopa :>
kaallaa kobieta, 28
Warszawa
Nagrań: 236, Postów: 639
18 lipca 2011 o 10:12
Zgłoś do moderacji
wiktorialoskot pisze:
anitabednaruk pisze:Młodsi dostają szansę, ale w konkursach organizowanych dla ich grupy wiekowej.
Majac na przyklad 13,14,15 lat przeciez nie wystapimy w programie od przeczkola do Oplola, albo w konkursach na mini ising gdzie spiewa sie tylko piosenki typu jedzie pociag z daleka....
Dokładnie, a jednak na iSing jest sporo osób, które mają niezły głos, ale mają 15,16 lat. I właściwie w tym wieku nie łapią się do żadnych konkursów.
🙁
The end, because I'm falling to pieces.
Konto usunięte
18 lipca 2011 o 10:19
Zgłoś do moderacji
nie ma na ising osób w tym wieku z "niezłym" głosem..
śpiewają max... poprawnie
kuba mężczyzna, 39
Stargard
Nagrań: 0, Postów: 207
18 lipca 2011 o 10:26
Zgłoś do moderacji
Casting do Szansy jest od 18 lat, ale to nieprawda, że na iSing nie było i nie będzie konkursów, w których mogą brać udział dzieci
🙂 Wręcz przeciwnie, odbyło się już bardzo dużo konkursów bez ograniczenia wiekowego, nawet całkiem niedawno 14 letnia osoba wygrała występ z Marylą Rodowicz. Najmłodszy laureat miał 12 lat i zaśpiewał na koncercie z zespołem Video. Poza tym jest też iSing Mini, gdzie odbywają się konkursy, w których nie mogą brać udziału osoby starsze
🙂
Edytowano 18 lipca 2011 o 10:31.
ising.pl
Konto usunięte
18 lipca 2011 o 10:30
Zgłoś do moderacji
są dziesiątki konkursów dla tej grupy wiekowej w REALU..
do śpiewania i muzykowania.. jest nie tylko ising ..
jolka82 kobieta, 42
somewhere...
Nagrań: 17, Postów: 176
18 lipca 2011 o 10:34
Zgłoś do moderacji
jesteśmy na portalu ising i na nim się skupmy...
chciałam tylko jeszcze dodać po raz kolejny że to nie administracja ising ustala zasady..tylko producenci programu "szansa na sukces"
proponuje napisać do nich
Konto usunięte
18 lipca 2011 o 11:09
Zgłoś do moderacji
Ty wszystkim proponujesz napisać do producentów... Gratuluję podejścia do tematu...
W "Mam talent" nie było ograniczenia wiekowego i co? Głosy publiczności zdobywały 10-latki z ubogich rodzin śpiewające "Dziwny świat" TYLKO dlatego, że 'jak na te 10 lat nieźle zaśpiewał/a'... A potem co? Słuch o nich ginął, bo oprócz "Dziwnego świata" nie potrafiły biedactwa niczym innym ująć publiki....
Stąd też uważam, że programy, w których wygraną jest sukces na większą skalę niż otrzymanie czeku na ileś $$$ powinny być od 18-tego roku życia.
vikilok kobieta, 26
18 lipca 2011 o 11:43
Zgłoś do moderacji
anitabednaruk pisze:
Ty wszystkim proponujesz napisać do producentów... Gratuluję podejścia do tematu...
W "Mam talent" nie było ograniczenia wiekowego i co? Głosy publiczności zdobywały 10-latki z ubogich rodzin śpiewające "Dziwny świat" TYLKO dlatego, że 'jak na te 10 lat nieźle zaśpiewał/a'... A potem co? Słuch o nich ginął, bo oprócz "Dziwnego świata" nie potrafiły biedactwa niczym innym ująć publiki....
Stąd też uważam, że programy, w których wygraną jest sukces na większą skalę niż otrzymanie czeku na ileś $$$ powinny być od 18-tego roku życia.
A ja uważam, że każdy powinien mieć szanse. Nie tylko o dziewczynce głos zaginął, słyszeliście może coś o tych dwóch panach co wygrali pierwszą edycje Mam Talent ? A o akordeoniście ? A jeżeli ta 10-latka śpiewająca dziwny jest ten świat nie ujęła publiki to dlaczego dostała 2 miejsce ?
Edytowano 18 lipca 2011 o 12:00 przez moderatora.
Konto usunięte
18 lipca 2011 o 11:56
Zgłoś do moderacji
Wiktoria, to może w takim razie powiedz mi, po co dzieci chcą startowac w konkursach, w których główną wygraną jest jakaśtam przepustka do sławy? Prawda jest taka, że jeśli takie dziecko nie ma wybitnego talentu (naprawdę wybitnego), to jego 'sława' przeminie razem z odcinkiem wyemitowanym w telewizji... Po co zatem to wszystko...? Treningi, castingi, nadzieje... A potem wielki zawód, bo wygrał ktoś dorosły z ogromnym talentem, a takiemu dziecku przecież wszyscy dookoła wmawiali, że jest dobre w śpiewaniu... No to skoro mama, babcia i dziadek tak mówili, to chyba nie kłamali prawda? Więc dlaczego nie wygrałem?
Jest wielki zawód i płacz. Dlatego moim zdaniem w takich konkursach powinni startować tylko dorośli, żeby dziecku oszczędzić negatywnych emocji, do których jeszcze NIE DOJRZAŁO !