Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
tomdzek pisze:
jesus marjan....kingunia, wycziluj okej?był konkurs na piosenkę Maryli Rodowicz, w którym bardzo dużo nieletnich otrzymało wyróżnienia i sama roxanka, która jest ode mnie młodsza wygrała konkurs, chociaż nie oszukujmy się - byli lepsi, jednak starsi, którzy już nie dostawali tak licznych wyróżnień.Według mnie to zarządzenie jest bardzo dobrym posunięciem, bo jest wiele utalentowanych pełnoletnich, którzy nie zaśmiecą konkursu jakimś bełkotem, a młodzież by tak na pewno zrobiła, a o 5 'lubietotów' wcale nie jest trudno 😛Mnie to nie przeszkadza, tak samo jak w przypadku sytuacji z The Voice 😛
danaband pisze:
Witam Kuba!
Mam pytanie!!
Chciałam wgrać swoje nagrania z youtube na casting do programu "Szansa na Sukces" i niestety próby się nie powiodły. Są to nagrania zrobione przez męża, z mojego występu w Łagowie, w ramach Zlotu Niemenologów.
Z góry dziękuję za pomoc i wyjaśnienie problemu.
Pozdrawiam🙂
Danusia
angiepin pisze:
Czy Wy też tak macie, że jak chcecie polubić jakieś nagranie to Wam nie przyjmuje Waszego głosu?
Sprawdzałam i inne nagrania da się polubić, a jak chcę polubić to co chcę, to nie idzie 😕
Chodzi mi o to: http://ising.pl/nagranie/1586ctq4d3g,Anna_Maria_Jopek-Ale_jestem
Jeśli ktoś wie dlaczego tak jest to proszę mi napisać.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za uczestników castingu 🙂
ising.pl
ising.pl
bizon
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!