Hmmm....
🙂 Tak się zastanawiam , czy to w ogóle odpowiedni dział....
🙂))))
Szczecin:
*BOSTON* najbardziej chyba dla mnie aktualny
🙂 Fajny klimat , duzy wybór utworów ( i ciągle przybywa nowych ) , dość dobrze nagłosnione , mic.bezprzewodowe , mozliwośc efektu pogłosowego , brak sceny ( kiedys była) , ogólnie lokal dośc mały , ale z klimatem
🙂)))))
*ROCKER* daaaawno juz nie byłam.....Podobno całkiem nieźle tam jest , ale kiedyś to było naprawdę coś
🙂 Był to lokal o zdecydowanie najwyższym poziomie karaoke. Profesjonalne podkłady ( nie midi) , fajne nagrody , udział gwiazd w finale miesiąca.....
*PANDEMONIUM*chyba jeszcze funkcjonuje....
🙂))))
*VARIETTE* jeszcze nie byłam......nowy lokal i zdecydowanie najbliżej domu
🙂)) Trzeba się wybrać z ciekawosci
🙂)))
*CHAMPIONS CLUB*......kiedys było tam dośc fajnie....duza scena , oświetlenie , dobre nagłośnienie , tylko dobre podkłady ( żadnych midziaków )......Organizowali eliminacje do Mistrzostw Polski Karaoke.......daaawno nie byłam i nawet nie wiem , czy jeszcze tam jest karaoke
🙂)))
*SZAFA* klub studencki..........niesamowity klimat swego czasu......mój drugi dom kiedyś
😉 Żadnego konkursu , żadnych nagród , słabe nagłośnienie , podkłady midi , brak sceny.....a zawsze były takie tłumy , ze czasami rezerwację trzebabyło robic 2 tyg. wczesniej
🙂))))Też już daaaawno nie byłam.....
🙂)))edit: Jedynym minusem chyba było to , że impreza odbywa się w niedzielę......ciężko było wstać na zajęcia , czy do pracy w poniedziałek
😉)))))
Ogólnie jestem trochę nie na czasie w tym temacie , bo juz raczej nie chodzę na karaoke tak często jak kiedyś....
🙂))
Zresztą kiedyś, wydaje mi się, było tego jeszcze więcej...
🙂))