Hej !
Ogłaszam konkurs, w którym będziecie rywalizować grupowo. Będzie kilka grup kilkuosobowych (jeszcze nie wiem ile grup i ile osób, zależy od ilości uczestników) i każda grupa dostanie inną piosenkę do zaśpiewania. Ja będę oceniał wykony każdej osoby z grupy (w skali iSing tj. 1-6) oddzielnie, a potem zliczę punkty wszystkich osób z grupy. Drużyna z najmniejszą ilością punktów odpada i będzie tyle etapów, aż zostaną dwie drużyny i wygrają lepsi ! Mam nadzieję, że wam się podoba mój pomysł :] Jak są jakieś pytania to proszę pytać, wysyłając wiadomości, żeby nie robić "bałaganu" na forum
😃 aaa i jeszcze jedno każdy, kto się zapisze weźmie udział w konkursie i zostanie przydzielony do grupy
🙂
Nagrody:
1 msc: dodanie do rankingu dnia piosenki, 6 komentarzy i ocen (dla każdej osoby z grupy)
2 msc: 6 komentarzy i ocen (dla każdej osoby z grupy)
3 msc: 3 komentarzy i ocen (dla każdej osoby z grupy)
Ponadto dla najlepszej osoby z wszystkich grup dodatkowa nagroda : piosenka do rankingu dnia i do ulubionych :]
WYNIKI !
IV etap- FINAŁ- Czesław Niemen- Dziwny Ten Świat
3 MSC:
GRUPA VI (Fioletowa)
1.domka666 4 pkt.
2. mandarin05
3.darcik 4 pkt.
4.ciasteczko1
5.arlet 5 pkt.
6.veronicajones
7.dami200114 4 pkt.
8.kakadu 1 pkt. (nie słychać)
Razem: 18 pkt.
2 MSC:
GRUPA II (Niebieska)
1.szafa4gra5 4 pkt.
2.kamilkagwiazda1 4 pkt.
3.maja1051
4.kaallaa 6 pkt.
5.pietrof18
6.jakub96
7.perni999
8.przemekkowal 6 pkt.
Razem: 20 pkt.
A zwycięzcami są:
GRUPA V (Pomarańczowa)
1.wiki505 6 pkt.
2.pajunia95 5 pkt.
3.cytrynka94 5 pkt.
4.selenka26
5.badger
6.niunia12102
7.kacpero9 6 pkt.
8.paulinapelc
Razem: 22 pkt.
MVP (najlepszy wokalista): znaju23 (jego grupa odpadła już w I etapie)
Nagrody będę rozdawać stopniowo, więc proszę nie pisać "czemu jeszcze nie dostałem/dostałam komentarza ?"...
Dziękuję wszystkim uczestnikom za współpracę ! Niestety nie wszyscy zaangażowali się w ten konkurs, no ale tak to już jest... Nie wszystkim się ten konkurs podobał i nie którzy mieli swoje zdanie na temat tego konkursu, często odmienne od moich, ale to dobrze.
Frekwencja nie była najlepsza, więc nie wiem czy będę kontynuował ten konkurs
🙁
Jeszcze raz dziękuję wszystkim uczestnikom i życzę udanych wakacji !
Pozdrawiam
blazusek 71
Edytowano 14 lipca 2011 o 22:31.