Moze pogadamy o tych co z niczego zrobily kariere? takie osoby malo utalentowane a ktore jednak odnosza sukces..
wezmy sobie taka mandaryne.. (to juz drugi watek o niej ktory zakladam xD).. dziewczyna wydala nowa plyte.. ale jej singiel nie odniosl duzego sukcesu. ale teraz pojawil sie i teledysk..
i tak jakos mi sie wydaje ze znow wroci ta mandarynkowa mania.. ;]
Ja lubię ją jako osobę i lubię jej piosenki. A co do jej śpiewu to już ją skrytykowałem w 2005 roku po występie w Sopocie i nie mam zamiaru tego jednego tematu o jej głosie ciągnąć 🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
ale ja jej nie krytykuje.. 😃
mi sie nawet ta piosenka podoba.. i w sumie to ja jej reklame w ten sposob robie.. xd
i teledysk jest dosc dobry..
ale rozwalila mnie minuta 2.20 kiedy pojawil sie tam gracjan roztocki xD
Na pewno dużo się kobita nacierpiała... po sopockiej wtopie i kilku innych wpadkach. Niestety brnie w to dalej... Muszę jednak przyznać, że ludzie bujali się do jej muzyki czasami ("Every Night" czy jak to tam...) o ile była puszczana z płyty 😉 Nie rozumiem dlaczego pani Marta wchodzi jeszcze raz do tej samej rzeki, i po co...
Do mnie nie przemawia, ale pewnie znajdą się tacy, co słuchać będą.
"Głos ludzki to najpiękniejszy instrument na świecie."
To, że nagrała płytę słyszałam już wcześniej, ba, nawet ją przesłuchałam w empiku we fragmentach. Teledysk jest dobry, podoba mi się - co do piosenki - to zupełnie nie moje klimaty. Ale wydaje mi się, że idzie w dobrą stronę. Gdzieś przeczytałam jakiś wywiad z nią (kupowanie szmatławców do pociągu niesie takie konsekwencje). Zdaję się, że nieco zmądrzała. Teraz bardziej recytuje/rapuje niż śpiewa i śpiewa niżej. To dla niej bardziej naturalne. No i podobno ćwiczy 😜
A niech śpiewa sobie, mi nie przeszkadza. I tak płyty nie kupię. Za to do potańczenia kawałek może być.
Prośba do wszystkich buziaczków, gwiazdeczek - może nieco więcej niż te 3 słowa na krzyż powiecie? 😜
Ach - mała adnotacja - A Madonna to ma wielki talent muzyczny? Jak dla mnie głos ma przecięty, ale za to potrafi zrowić wielkie show - i dlatego jest mega gwiazdą. Czasem w showbiznesie od talentu ważniejszy jest charakter, sposób na wypromowanie siebie. Mandaryna też raczej tańczy, śpiewa tak dodatkowo... 😉
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
Nowe piosenki: kuqe 2115, Zalia, Akademia Pana Kleksa
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.