Hej!
Jestem tu od jakiegoś czasu i bacznie przysłuchuję się Waszym nagraniom.
Z góry uprzedzam żeby nie było, że śpiewać nie potrafię, ale jak zapewne większości z Was i mnie muzyka gra w duszy. Ze względu na mój muzyczny słuch postanowiłam zorganizować krótki konkurs, który będzie miał na celu wyłonienie jednej osoby, która według mnie okaże się osobą wszechstronną, posiadająca poczucie rytmu i przede wszystkim czującą to, o czym śpiewa.
Zapewne interesuje Was nagroda? A co powiecie na samą satysfakcję z wygranej?
Bo o to będziemy od dziś zdrowo ze sobą "rywalizować".
________________________________________________________________________________
Witam po długiej nieobecności!
Oczywiście przepraszam Was za moją długą absencję.
Z racji iż jedna osóbka nam się wyłamała z rozgrywki finałowej troszkę nam się konkurs posypał, ale nie przeszkodziło mi to oczywiście w wyborze najlepszego
🙂
Na samym początku chciałabym Wam serdecznie podziękować za udział w tych zmaganiach. Już od samego początku można było dostrzec tu osoby, dla których muzyka znaczyła coś więcej...
Dziękuję Wam za emocje, które były niezbędnym elementem Waszej twórczości... Idealnie odzwierciedliliście tytuł naszego konkursu
🙂
Nie przedłużając chciałabym poinformować, że najlepszym z najlepszych w
FINALE okazał się:
michalzdw
Gratuluję i cieszę się, że mogłam Cię tu usłyszeć. Masz niesamowitą barwę jak i vibrato.
Piosenką Piotra Rubika udowodniłeś, że dla Ciebie po prostu nie ma rzeczy niemożliwych. Poza tym masz szeroką skalę -rozwijaj to. Dopieszczaj swój głos...
Na drugim miejscu plasuje się:
-
tomdzek
Tomku Ty jesteś dla mnie jakimś ewenementem. Masz świetny głos - doceń to... Ja rozumiem, że on się jeszcze z upływem czasu zmieni, dlatego też kształć go i dbaj o niego
🙂
Zdarzają się u Ciebie mój drogi dosyć spore nieczystości, dlatego pracuj intensywnie a nastanie jasność
🙂 Poza tym świetnie radzisz sobie z budową klimatu! Brawo!
Na trzecim szczebelku widnieje nam:
papagey
Ach Natalko! No i tu się troszkę zawiodłam, bo tak nagle nam po prostu zniknęłaś...
😕 W każdym bądź razie masz piękny anielski, aksamitny, miękki głos - mogłabym tak wymieniać bez końca... czasem może zbyt lekko, ale ja rozumiem, że wszystko zależy od indywidualnej interpretacji i odczuwania danego utworu.
Twoja wrażliwość aż się wylewa....
🙂
Dla mnie oczywiście
WSZYSCY JESTEŚCIE ZWYCIĘZCAMI
Dziękuję Wam raz jeszcze za udział!!!
Edytowano 10 sierpnia 2011 o 00:43.