27 czerwca 2011 o 20:39
Zgłoś do moderacji
Hej ; ) Niestety jedną osobę muszę usunąć, ponieważ w ogóle nie dała nagrania konkursowego.
W związku z tym odpadnie tylko jedna osoba. Będę was dalej oceniać opisowo.
1.erwiobsesion - Pięknie poradziłaś sobie w tej piosence, jest ona bardzo trudna do wykonania ale ty poradziłaś sobie doskonale. Masz głos taki lekki, że twoje wykonanie mogłoby się słuchać całymi dniami.Brawo poradziłaś sobie znakomicie.
2.karolinkav8 - Twój głos jest cieple delikatny. Dobrze sobie poradziłaś w dwóch wersjach, ale były małe pomyłki, które było słychać. Bardzo trudna piosenka ale starałaś się i udało Ci się wykonać to bardzo dobrze.
3.nikusia9711 - Bardzo cicho Cię słychać. Ta piosenka jest trudna, rozumiem ale udało Ci się na prawdę. Słychać, że wydobywałaś wszystkie emocje. Bardzo dobrze. Emocje w tej piosence są najważniejsze a ty je pokazałaś. Brawo.
4.Słyszę niedopasowanie głosu do melodii. Raz się śpieszysz raz zwalniasz. Całkiem nieźle Ci poszło, było dosyć dużo małych pomyłek ale to dlatego ponieważ ta piosenka jest bardzo trudna. Na pewno gdybyś poćwiczyła piosenka wyszła by Ci doskonale.
Miałam strasznie trudny wybór, ponieważ wszystkie zaśpiewałyście fenomenalnie, bardzo się cieszę, że jesteśmy już tak daleko. Ale niestety przejdą tylko trzy dziewczyny, które będą walczyć o zwycięstwo.
A oto dziewczyny, które przeszły :
1.erwiobsesion
2.karolinkav8
3.nikusia9711
Gratuluję wam dziewczyny : ) Natomiast teraz czeka was ostatnie wyzywanie. I oczywiście trudniejsza piosenka do wykonania. Będziecie musiały zaśpiewać piosenkę :
Nie chcę więcej - Michał Bajor
Powodzenia : )
WYNIKI KONKURSU POWINNY POJAWIĆ SIĘ WE WTOREK !!!
Edytowano 1 lipca 2011 o 09:49.
Konto usunięte
Rumia
30 czerwca 2011 o 00:06
Zgłoś do moderacji
Kurczę nie ma szans żebym nagrała tą piosenkę w tygodniu...za dużo pracy.. czemu taki krótki termin?
Zresztą widzę, że jeszcze żadna z dziewczyn nie wysłała linku z nagraniem, więc też chyba za bardzo czasu nie mają.
nikusia9711 kobieta, 27
gliwice xD
Nagrań: 11, Postów: 226
30 czerwca 2011 o 14:31
Zgłoś do moderacji
omg!
piosenka normalnie rewelacja nie znam nie umiem i wgl.!
nie wiem co z tym będzie.!?
ajlowiu<33
niki<33<##
nikusia9711 kobieta, 27
gliwice xD
30 czerwca 2011 o 14:45
Zgłoś do moderacji
http://ising.pl/nagranie/156tkpf7iri,Michal_Bajor-Nie_chce_wiecej
ajlowiu<33
niki<33<##
nikusia9711 kobieta, 27
gliwice xD
1 lipca 2011 o 11:46
Zgłoś do moderacji
to moge ja jeszcze dac nowe nagranie tej piosenki bo ja jej nie umiem ale staram sie jej troche nauczyc ispiewac równo z melodiom xDD
bo mi kuzynka nagrala a szczerze to nie wyszla jej to zabardzo <bez obrazy karola>
ajlowiu<33
niki<33<##