23 czerwca 2011 o 21:52
Zgłoś do moderacji
Witam, witam : ) No niestety złożyło mi nagrania tylko 7 osób ale dobrze, że choć tyle. A więc podaje te spóźnione wyniki, które miały pojawić się wczoraj ale chciałam jeszcze zaczekać, bo myślałam, że jeszcze pojawią się jakieś nagrania.
Siedem osób podało mi nagrania do Pół Finału przejdzie 5 osób, a więc odpadną tylko dwie.
Miałam trudny wybór, ponieważ wszystkie znakomicie zaśpiewałyście.
No ale cóż konkurencja zawsze jest a poziom rośnie.
Postanowiłam was ocenić opisowo :
1.julie1998- Przez nagranie, które nagrałaś słyszę, że masz dość mocny głos. Mogę Ci powiedzieć, że mi się to podoba. W piosence Bez Łez-Ewa Farna wydaję mi się że poradziłaś sobie całkiem nieźle.
Ocena: -5
2.nikusia9711- Słychać także, że masz dobry głos ale chyba twój sprzęt nie za dobrze się sprawuje. Myślę, że poradziłaś sobie bardzo dobrze i wydaje mi się, że potrafisz śpiewać. Może i było trochę małych pomyłek ale zdarza się każdemu.
Ocena: 5
3.erwiobsesion- Powiem Ci szczerze, twój wokal jest naprawdę mocny i świetny! Masz w sobie dużo energii, którą potrafisz pokazać. Dlatego tak świetnie umiesz zaśpiewać takie piosenki. Brawo.
4.olusssias- No jakoś ta piosenka nie przypada Ci do głosu ale cóż starałaś się i tu jest plus. Ale miałaś do wyboru jeszcze jedną piosenkę mogłaś ją wybrać. Uważam, że były pomyłki, które na pewno mogłabyś naprawić i lepiej to zaśpiewać.
Ocena: 4
5.ciasteczko1- Widzę, że dużo razy powtarzałaś piosenkę. W jednej powtórce było lepiej w drugiej gorzej. Wydaję mi się, że ta piosenka nie pasuję do twojego głosu. Masz ładny, delikatny głos ale także słychać, że jest tam trochę rocku.Ćwiczenia dadzą ci naprawdę dużo.
Ocena: 4
6.karolinkav- Bardzo ładny i lekki głos. Ma w sobie dużo ciepła i delikatności. Podoba mi się, idealnie pasuję Ci głos do tej piosenki. Oby tak dalej.
7.monalee- Dobrze wykonałaś tę piosenkę. Słychać dużo emocji. Świetnie! Właśnie o to mi chodziło, bardzo się cieszę, że usłyszałam to z emocjami. Masz bardzo mocny głos. Brawo.
Mam nadzieję, że podobają wam się swoje oceny.
A teraz wyniki do pół finału :
1.julie1998
2.nikusia9711
3.erwiobsesion
4.karolinkav
5.monalee
Gratuluję wszystkim.
Ale dalej całą piąteczkę czeka wyzwanie, oczywiście zaśpiewanie kolejnej, trudniejszej piosenki!
Będziecie musiały wykonać piosenkę : Ruchome piaski - Varius Manx
A więc powodzenia !
WYNIKI DO FINAŁU POWINNY POJAWIĆ SIĘ W NIEDZIELĘ !!!
____________________________ ____________________
nikusia9711 kobieta, 27
gliwice xD
Nagrań: 11, Postów: 226
25 czerwca 2011 o 17:23
Zgłoś do moderacji
http://ising.pl/nagranie/156hb9ttpfi,Varius_Manx-Ruchome_piaski
bardzo ładna piosenka ale nie w moim wykonaniu zabardzo nie pasuje do niej ;(
ajlowiu<33
niki<33<##
26 czerwca 2011 o 12:37
Zgłoś do moderacji
http://ising.pl/nagranie/3n1u01ucat,Varius_Manx-Ruchome_piaski mam nadzieję , że nie ma tragedii co ?
JMSster
26 czerwca 2011 o 15:54
Zgłoś do moderacji
Jeszcze jedna osoba i będą wyniki do finału !!!