komar106 mężczyzna, 38
Wrocław
Nagrań: 290, Postów: 621
22 czerwca 2011 o 15:25
Zgłoś do moderacji
No i właśnie to jest właściwe stwierdzenie w temacie zaciśniętego gardła
😃
Przy pięknych kobietach gardło się czasem zaciska, ale jak już się troche popracuje to się ono "odciśnie"
😃
http://komar106.wrzuta.pl/
maczetta mężczyzna, 50
NO
Nagrań: 0, Postów: 25
27 czerwca 2011 o 01:35
Zgłoś do moderacji
Koledzy i Koleżanki, Makolek nic nie powie bo na muzyce się nie zna to jest tylko zwykły grafik bez wykształcenia muzycznego to co może powiedzieć????
No chyba że pojechać po Was i obrazić Was.
Były osoby które prawdę pisali o nim ale jego pokemony razem z nim klikali zgłoś do moderacji i wyskoczyli z Isinga. Ale piłeczka się odbija i też klikajcie na jego postach jak poczujecie się obrażani przez makolka.
Pozdrawiam.
audiolog mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 41
27 czerwca 2011 o 09:46
Zgłoś do moderacji
maczetta pisze:
Były osoby które prawdę pisali o nim ale jego pokemony razem z nim klikali zgłoś do moderacji i wyskoczyli z Isinga. Ale piłeczka się odbija i też klikajcie na jego postach jak poczujecie się obrażani przez makolka.
Pozdrawiam.
To prawda, to indywiduum zgłasza wszystko i wszystkich, ale ja też sobie kliknę na flagę i "zgłoś do moderacji".
Wracając do tematu: lepiej śpiewać przez zaciśnięte gardło niż przez zaciśnięte poślady jak "zwykły grafik"
😃
BTW. To, że mi usunęli nagrania na twoje usilne prośby userze makolek w ogóle mnie nie obeszło - monituj o usuniecie konta bo mi się nie chce samemu.
fajny gostek
muzyk MIDI'owy jak nazwał mnie "aranżer - matołek":)