pepper kobieta, 39
Kraków
Nagrań: 56, Postów: 2024
17 października 2009 o 00:05
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
zobaczy zobaczy 😃 już jej dziennikarze muzyczni przypomną 😃
Twoja slodka naiwnosc mnie rozbraja
🙂 ja spadam spac
🙁 daj zdjecia jak cos,to zobacze sobie,jak tu wpadne
🙂
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
17 października 2009 o 00:05
Zgłoś do moderacji
Tak żartujemy teraz, ale postawcie się na miejscu Jowity. Ona ma dość tych porównań do Dody ... Chciała nawet włosy przefarbować żeby nie było ;]
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
17 października 2009 o 00:07
Zgłoś do moderacji
tomeek90 pisze:
Tak żartujemy teraz, ale postawcie się na miejscu Jowity. Ona ma dość tych porównań do Dody ... Chciała nawet włosy przefarbować żeby nie było ;]
Haha.
😃
Nikt z kosmosu przecież tych porównań nie wytrzasnął.
🙁
Z resztą taki chyba miała cel... przynajmniej tak mi się wydaje.
🙁
Doda ostatnio chyba też się przefarbowała?
😃
Edytowano 17 października 2009 o 00:08.
pepper kobieta, 39
Kraków
17 października 2009 o 00:08
Zgłoś do moderacji
No przepraszam,ale stylizacja jest taka,a nie inna.Znam duzo blondynek,ktore nie wygladaja jak Doda,bo po prostu maja inny styl.Nie chce byc zlosliwa,ale skojarzenie sie samo narzuca i mam wrazenie,ze jest oczekiwane
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
17 października 2009 o 00:08
Zgłoś do moderacji
no współczuję jej, ale sama się na Dodę zrobiła, a co do zdjęć, to wyczytałem, że będzie obszerna relacja z planu nowego teledsyku Papa D. w " Co za tydzień" TVN
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
17 października 2009 o 00:09
Zgłoś do moderacji
Widzę, że wiecie lepiej od Jowity na kogo się stylizuje. Śmieszy mnie to troszkę, ale cóż. Ważne, że ona wie jak jest.
pepper kobieta, 39
Kraków
17 października 2009 o 00:13
Zgłoś do moderacji
tomeek90 pisze:
Widzę, że wiecie lepiej od Jowity na kogo się stylizuje. Śmieszy mnie to troszkę, ale cóż. Ważne, że ona wie jak jest.
tu naprawde nie chodzi o wiedze,ale o to,zeby realnie na siebie spojrzec,i tyle
🙂 a zreszta ja wcale nie uwazam,zeby to porownanie bylo zle
😛
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
vivreen kobieta, 34
Częstochowa
Nagrań: 745, Postów: 460
17 października 2009 o 00:14
Zgłoś do moderacji
Wogole dla mnie to jest bez sensu xD bo z waszych dyskusji wychodzi na to ze DODZIE się udało wypromowac własny styl...i co ? przywłaszcza sobieona kolor włosów BLOND i warkoczyki ? . No i owszem moze JOWA jest podobna z twarzy i uczesania na tym filmiku. ale to nie znaczy ze się na nią STYLIZUJE. moze taka się sobie podoba jak staje rano przed lustrem.
Moja osobista opinia jest taka ze (bez obrazy) styl spiewu JOWY nie podoba mi się. Moze wygrała bo miała już jakies doświadczenie medialne (Sopot itp...) a moze dlatego ze nie wiem... po prostu wygrała. Nie płakać mi prosze na rozlanym Mlekiem. A ty Drogi TOMEEK90 (śmiem mniemać chłopak JOWY) ... Szlachetne ze tak zawzięcie jej bronisz...ale spróbuj tez zrozumieć pkt widzenia innych.
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
17 października 2009 o 00:17
Zgłoś do moderacji
Nie jestem chłopakiem Jowity, tylko jej przyjacielem. Znamy się od dzieciństwa więc trochę ją znam. Oczywiście macie prawo do swojego zdania i może się Wam tak wydawać na podstawie nagrania / zdjęć, ale w rzeczywistości jest inaczej.
pepper kobieta, 39
Kraków
17 października 2009 o 00:18
Zgłoś do moderacji
Vivreen kochana,wygrala,bo sie spodobala i tyle
🙂 o to tam chodzilo
😉 nie chodzi mi o to,ze ktos sobie warkoczyki przywlaszczyl,ale o to,ze to nie jest dobre trafienie medialne (wlasnie),zeby sie upodabniac do kogos,kto jest tak slawny (przynajmniej na razie),bo to moze jej zaszkodzic i tyle
🙂 nikomu nie zazdroszcze,nie bralam udzialu w tym konkursie i sie moge spokojnie wypowiadac (bez oskarzen,ze jestem zawistna)
😉 mowie szczerze,bo niestety cos wiem o tej branzy i w takich przypadkach przychylna ona nie jest.
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
vivreen kobieta, 34
Częstochowa
17 października 2009 o 00:22
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
Ooo 😲
Vivreen... wielka przegrana. 🙁
Bocin
😛 Ja nie marudze to i ty nie marudź
😃 nie ten to inny xD poprawiam sobie humor Karaokami w klubach ;] Moze wygram jakiś dzban piwa
😃 SORRY ZA OFFTOP
😛
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
vivreen kobieta, 34
Częstochowa
17 października 2009 o 00:28
Zgłoś do moderacji
pepper kobieta, 39
Kraków
17 października 2009 o 00:32
Zgłoś do moderacji
ja oczywiscie tez gratuluje i dobrej nocy zycze
😛
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki