kart15 mężczyzna, 33
Nowy Tomyśl
Nagrań: 0, Postów: 41
11 października 2009 o 15:29
Zgłoś do moderacji
http://www.youtube.com/watch?v=uRClw495tIs&feature=related
GEORGIA BROWN HOLDER OF 2 VOCAL RECORDS ON GUINNESS BOOK G2/G10 RARE HIGH NOTES & WHISTLES
Co o tym myślicie??? BO JA JESTEM POD WRAŻENIEM!!!!
🙂)
KarT15
11 października 2009 o 15:33
Zgłoś do moderacji
Fakt, robi wrażenie, ale dla mnie oktawy nie mają znaczenia, ważna jest po prostu muzyka, by jej nie deprawować
🙂
11 października 2009 o 15:58
Zgłoś do moderacji
mi sie nie podoba, taka piszczalka
😛
wojtasinskiii.
piter999 mężczyzna, 27
Nagrań: 0, Postów: 502
11 października 2009 o 16:11
Zgłoś do moderacji
wyimaginowany pisze:
Fakt, robi wrażenie, ale dla mnie oktawy nie mają znaczenia, ważna jest po prostu muzyka, by jej nie deprawować 🙂
racja
ale piszczałka to jest
kingaaaaa kobieta, 29
Sochaczew
Nagrań: 0, Postów: 77
11 października 2009 o 18:11
Zgłoś do moderacji
ale to troche dziwne, bo ona tylko 'wyje' zamiast cos normalnie zaspiewac. a bynajmniej takie jest moje odczucie. caly ten material taki jakis bez sensu
😜
kgbtatus mężczyzna, 56
Gdynia
Nagrań: 124, Postów: 122
11 października 2009 o 18:43
Zgłoś do moderacji
Proponował bym zapoznać się z innymi filmikami dotyczącymi Georgii Brown tu jest pokazówka możliwości wokalnych co naprawdę podziwiam. Nasza piosenkarka Czesława Maria de domo Cieślak, primo voto Gospodarek, secundo voto Kowalczyk wyciągała/ w swej najwyższej formie/ cztery oktawy . Niech ktoś spróbuje ile potrafi wyciągnąć to nie jest proste .ja dochodzę do niespełna trzech oktaw ,co jest wielkim sukcesem i to po solidnym rozśpiewaniu.
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
nila kobieta, 25
Zielona Góra
Nagrań: 7, Postów: 64
18 listopada 2009 o 12:28
Zgłoś do moderacji
wojtasinskiii pisze:
mi sie nie podoba, taka piszczalka 😛
Zgadzam się.
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
mlodykb mężczyzna, 34
Nagrań: 14, Postów: 214
18 listopada 2009 o 14:50
Zgłoś do moderacji
nila pisze:
wojtasinskiii pisze:mi sie nie podoba, taka piszczalka 😛 Zgadzam się.
A mi się podoba
😉 Sami tak spróbujcie zrobić
😃
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
Konto usunięte
18 listopada 2009 o 15:20
Zgłoś do moderacji
dajcie spokoj... moze i ma wiecej niz 4 oktawy, ale 8, to NIEMOZLIWE!!!! dobry sopran ma 3-4 oktawy, ale 8?? glupoty i nieprawda... nic wiecej. piski... oczywiscie to moje zdanie i zaraz zapewne ktos na mnie wjedzie... zdania nie zmieniam i moja wypowiedz nie ulegnie zmianie. pozdrawiam
🙂
mlodykb mężczyzna, 34
Nagrań: 14, Postów: 214
18 listopada 2009 o 15:39
Zgłoś do moderacji
magdastea125 pisze:
dajcie spokoj... moze i ma wiecej niz 4 oktawy, ale 8, to NIEMOZLIWE!!!! dobry sopran ma 3-4 oktawy, ale 8?? glupoty i nieprawda... nic wiecej. piski... oczywiscie to moje zdanie i zaraz zapewne ktos na mnie wjedzie... zdania nie zmieniam i moja wypowiedz nie ulegnie zmianie. pozdrawiam 🙂
Wybacz ale jeżeli znalazła się w choćby w Księdze Rekordów jako osoba, która ma najwięcej oktaw to chyba coś w tym jest
😉
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
vikilok kobieta, 26
Nagrań: 2, Postów: 671
Konto usunięte
18 listopada 2009 o 23:50
Zgłoś do moderacji
mlodykb pisze:
Wybacz ale jeżeli znalazła się w choćby w Księdze Rekordów jako osoba, która ma najwięcej oktaw to chyba coś w tym jest 😉
być moze ale nie do konca...
🙂
evelka88 kobieta, 36
Nagrań: 44, Postów: 6549
19 listopada 2009 o 13:51
Zgłoś do moderacji
ale to jest przesadne wyciąganie - trochę jak dla mnie dziwna kategoria no ale cóż
rekordy guinessa zwykle są dziwne ;]
No do opery jak najbardziej
😉
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
19 listopada 2009 o 13:56
Zgłoś do moderacji
no właśnie, dla mnie to też jest niemożliwe żeby mieć 8 oktaw, bo chyba w takim bądź razie Georgia Brown jest kolejnym zjawiskiem nadprzyrodzonym lub kolejnym cudem tego świata
😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...