9 czerwca 2011 o 22:01
Zgłoś do moderacji
Hej mam nadziję że ktoś mi pomoże a dokładniej chodzi o to że po nagraniu jakiejś piosenki wszytsko się zapisuje wokal łaćzy się z podkłądem tak przynajmniej pisze a potem gdy już niby mam nagranie w profilu nie da sie go odtworzyć.....czy ktoś wie może co może być tego przyczyną??prosze dajcie jakieś wskazówki bo bardzo chciałabym się nagrywac a jak narazie nie mogę bo mam taki problem.....
karolcia1313
Konto usunięte

11 czerwca 2011 o 12:01
Zgłoś do moderacji
Przyczyną jest nieudolne zaprogramowanie Flashki na iSing. Chyba każdy ma tu jakiś problem z nią. Mi nagrania zapisują się prawidłowo, ale nie mam możliwości ich podglądu, a co za tym idzie dopasowania podkładu. Poza tym w jakichś 60% przypadków odtwarzanie podkładów przy śpiewaniu bez nagrywania rozpoczyna się samymi trzaskami. Muszę wtedy rozpocząć odtwarzanie od początku i zwykle działa już dobrze.
astraya kobieta, 34
Częstochowa

Nagrań: 1698, Postów: 513
11 czerwca 2011 o 23:20
Zgłoś do moderacji
to sa problemy tego zasranego ising. wyslalam nie raz listy przez poczte i nie racza odpisac. Tak, spiewalam 15 razy doslownie albo i 16scie "marika - moje serce" moj przyjaciel nagral ja 12 razy i ani razu ani mnie ani jemu nie chodzilo pisalo po prostu "0:00" i tyle.. albo mniej gorsze poniekad a i tak wkurzajace bo nagrywam po stokroc piosenke ustawia sie perfecto nawet w odsluchu a jak zapisze i odsluchuje pierwsza zwrotka ok refren poniekad a reszta rozjechana

///
Pomysly? normalnie napisalabym skontaktuj sie z ising.. ale niestety nie tym razem.. chociaz.. moze jesli wiecej osob sie wkurzy iwysle ten sam problem to cos zrobila bo wyslalam 9 listow i do tej pory sladu nie ma... tylko jak wyslalam o skopiowanie mojej piosenki sie odezwali a o to to nie

Konto usunięte

11 czerwca 2011 o 23:29
Zgłoś do moderacji
Tak, to jest jedyne pewne wyjście.
Inny pomysł to próbować nagrać na innym komputerze. U mnie inaczej Flashka zachowuje się na laptopie, a inaczej na stacjonarnym.
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
12 czerwca 2011 o 12:35
Zgłoś do moderacji
Gdyby to była wina tego portalu, to większość jego użytkowników miałoby ten problem, lecz obecnie jest jej mniejszość i poniekąd mogę zgadywać, że poprostu macie problemy ze swoim sprzętem, nie wiem czy łącznościowym, czyt. internet, czy też jednostka centralna Wam nawala

Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Konto usunięte

12 czerwca 2011 o 14:13
Zgłoś do moderacji
Gwarantuję Ci, że nic mi nie nawala.
"lecz obecnie jest jej mniejszość" - a to niby skąd wiesz, robiłeś sondaż czy jak?
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
12 czerwca 2011 o 16:08
Zgłoś do moderacji
Widać po tym temacie, kto ma z tym problem i jakoś szału nie ma.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Konto usunięte

12 czerwca 2011 o 19:02
Zgłoś do moderacji
Tak. Załóż temat pod tytułem "Kto", zadaj w nim pytanie "Kto z was potrafi czytać?" i po braku odpowiedzi wyjdzie ci, że z analfabetyzmem jest u nas jest gorzej niż w Burkina Faso.
To tak obrazowo ujęta durnota twojej wypowiedzi.