Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
moniś
ichbinfremd
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
kaspo pisze:
zeby miec zespol trzeba sie jakos zaprezentowac.. moze cos nagraj tak na wstepie, hę?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Niemand fragt nach deinen trenenn
Fur in bist du nur ein Madchen in Regen
paulina234 pisze:
Sorki ze tak wale prosto z mosto ale jak sie czegos chce to mozna wszysstko ja np chcialabym byc fotomodelka ale no coz nie jestem na razie nie dostalam zadnej propozycji. Ale zaczelam szukac szukalam w google wszystkiego na ten temat i znalazlam jedna strone w necie tam poszlam na ten casting i mam sdjecia w necie. Dlatego rada poszukaj w google jakos
Niemand fragt nach deinen trenenn
Fur in bist du nur ein Madchen in Regen
![]()
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Grudzień to moment, by rozgrzać głos i poczuć magię Świąt. Nasz katalog wzbogacił się o nowe świąteczne perełki – klasyk Andy’ego Williamsa, wzruszającą kolędę „Nie było miejsca dla Ciebie”, tradycyjne „Gore gwiazda Jezusowi” w wersji Arki Noego oraz ciepłą piosenkę „Tata zapamiętaj mamy święta” od Pięknych i Młodych Dawida Narożnego. Zaśpiewaj i poczuj bożonarodzeniową atmosferę.
Zobacz więcej