rudidzordasz mężczyzna, 16
Sara & Sandra
Nagrań: 18, Postów: 1
5 czerwca 2011 o 23:07
Zgłoś do moderacji
DLACZEGO NIE MA MOZLIWOSCI PRZELEWU Z ZAGRANICY ZA DODATKOWE USLUGI ???????
Edytowano 5 czerwca 2011 o 23:30 przez moderatora.
stargirl kobieta, 75
Bezdomna.
Nagrań: 27, Postów: 4147
5 czerwca 2011 o 23:10
Zgłoś do moderacji
To już Pan musi napisać do administratorów bo my odpowiedzi nie znamy... xD
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Konto usunięte
5 czerwca 2011 o 23:44
Zgłoś do moderacji
Jak to nie ma skoro jest. Wiem bo sam placilem karta.
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
6 czerwca 2011 o 12:42
Zgłoś do moderacji
Powinni jeszcze dodać płatności przez Pay Pal bo sporo ludzi by z tego korzystała wysyłając jako do znajomych nic nie jest pobierana prowizja więc by cała kwota szła by do administracji a nie do pośredników .
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
7 czerwca 2011 o 20:53
Zgłoś do moderacji
anitabednaruk pisze:
piotrek10020 pisze😛owinni jeszcze dodać płatności przez Pay Pal bo sporo ludzi by z tego korzystała wysyłając jako do znajomych nic nie jest pobierana prowizja więc by cała kwota szła by do administracji a nie do pośredników .
Ja myślę, że gdyby jednak to było takie proste i aż tak opłacalne, to na pewno serwis zadbałby o to 🙂
No akurat każdy portal oprócz tego obsługuje płatności pay pal zarówno wpłaty jak i wypłaty gotówki z portalu a założenie tam konta to parę minut bez potwierdzania swoich danych i bez żadnych formalności umów wszystko przez internet się robi i teraz wszyscy kogo znam ma tam konto na pay pal .
Konto usunięte
7 czerwca 2011 o 22:33
Zgłoś do moderacji
Rozmawiałem i sugerowałem isingom opcję paypal jak tylko sie pojawiła opcjia płatnosci. Nie majac tej opcjia zapłaciłem karta mastercard i jestem zadowolony bo dziala to wrecz błyskawicznie. W zasadzie opcjia paypal jest dobra ale skoro jest opcjia płacenia kartą to paypal jest w sumie mało potrzebny.