no to tak... nie mowie, ze wszyscy, ale wiekszasc:
PO KIEGO GRZYBA SOBIE TAK SŁODZICIE? po co sie okłamujecie?!
jasne, zdarzaja sie na ising fajne glosy, niezla technika i oryginalne wykony, ale nie oszukujmy sie - wiekszasc nagran tutaj to fałszujące dzieciaki.
skoro juz byli na tyle odwazni zeby wrzucic te swoje jęki i stęki w internet, to niech teraz przyjmą ocene na klate!
rejestrujac sie na tym portalu, liczylam ze moje nagrania zostana poddane obiektywnej ocenie, a tym czasem panuja tu zasady jak na jakiejs fotce czy innych badziewiach.
mam swiadomosc, ze kazdemu raz wychodzi lepiej, raz gorzej, ze nie kazda piosenka jest dla kazdego i ze czasem nagrywacie cos dla zartu - super! bawmy sie! nie zabraniam nikomu spiewac, przeciez sama rozumiem jaka daje to przyjemnosc i ze czasem jest po prostu silniejsze od nas. NO ALE BEZ PRZEGINKI!!
przykladowa, hipotetyczna uzytkowniczko ising (no bo jest nas wiecej niz panow
😊) dziewczynko, chyba slyszysz, ze falszujesz i nawet 6.0/6 od 50 wirtualnych znajomych (swoja droga bedacych pewnie tak samo kiepskimi jak i Ty
🙁 ) niestety tego nie zmieni.
musialam sie chyba wyzyc... wyrzucic z siebie cala ta pogarde dla falszywosci i lizania dupy za komentarze...
no to czekam na ocene. i serio! jesl uwazasz ze spiewam na poziomie 3/10, albo i nizej - napisz to! przeciez po to odzywam sie w tym temacie! dont worry, nie mam zamiaru sie mscic, hejtowac - przeciez nie po to tu jestem xD
a teraz do Panny Lewicowatej
😉 wiekszasc Twoich nagran mi sie nie wczytuje (Wam tez?), te ktore udalo mi sie odsluchac nie sa najgorsze, ale tez dupy nie urywaja... maz 15 lat, glosik na pewno jeszcze Ci sie wzmocni i nabierzesz pewnosci w spiewaniu, jednak na te chwile powiedzialabym hmm... 5/10? moze 6 w porywach...
a moze poprostu nie lubie takiego pici pici i takich nijakich glosikow? chociaz do bajek dla dziewczynek moglabys spiewac
😉 trzymam kciuki za dalszy rozwoj Twojej internetowej (i nie tylko
😉) kariery. buziaki
😘
KEEP SINGIN' !!
ps 1 ciekawe czy ktos to wgl przeczyta xD
ps 2 jesli tak, to czekam na lincz! dawajcie wszystko co macie
😃
a! i jeszcze ps 3
😃 kolezanko 'lewicowate' - raz oceniasz 'kolorową' na 9, raz na 10... moze troche konsekwencji w tym co przelewasz na klawiature?
😜
ps 4 no nie moge xD edytuje ten post juz chyba 3 raz
😜 tym razem, bo 'kolorowa' ocenia 'lewicowate' raz na 7, pozniej na 9 xD jak tu wszystko wali fałszem na kilometr, albo nawet pięć! ... rzygam.