Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
paulina234 pisze:
Ludzie zostawcie jolka82 i i mnie. Widze ze jolka82 stanela w mojej obronie za co Ci niezmiernie dziekuje. To ze Ona stanela w czyjejs obronie a wy na nia teraz takie teksty ze ja chccecie zablokowac. Dajcie sie ludzie LECZYC ok. A Tobie kochana jolka82 dziekuje za to ze stanelas w mojej obronie buziaki dla Ciebie
Niemand fragt nach deinen trenenn
Fur in bist du nur ein Madchen in Regen
Niemand fragt nach deinen trenenn
Fur in bist du nur ein Madchen in Regen
filipzkonopi pisze:
paulina234 pisze:Ludzie zostawcie jolka82 i i mnie. Widze ze jolka82 stanela w mojej obronie za co Ci niezmiernie dziekuje. To ze Ona stanela w czyjejs obronie a wy na nia teraz takie teksty ze ja chccecie zablokowac. Dajcie sie ludzie LECZYC ok. A Tobie kochana jolka82 dziekuje za to ze stanelas w mojej obronie buziaki dla Ciebie
Gdyby staneła w obronie a nie wyzywała innych od idiotek , nie było by dyskusji. Niestety ona sama zaczeła wyzywać bez uzasadnienia. Jezeli jest tak jak piszesz , jedyne co bym ci sugerował to napisanie bezposrednio do isinga z ewentualną prośbą o przyznanie ci takiego pakietu bezpłatnie. Tylko ty musisz samam napisać , przedstawić swoja sytuacje a nie wyciagac sprawy na forum.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej