Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
SFD
Francuska lady
pesteczka97 pisze:
sajgonka nie odzywaj sie, bo sama nie jesteś najmądrzejsz i zakladasz glupie tematy. Podgłosnij podklad przy nagrywwaniu i pozniej zapisz bez podkladu
Francuska lady
sajgonka16 pisze:
pesteczka97 pisze:sajgonka nie odzywaj sie, bo sama nie jesteś najmądrzejsz i zakladasz glupie tematy. Podgłosnij podklad przy nagrywwaniu i pozniej zapisz bez podkladuAha więc uważasz że ona może się pytać a ja nie ?!
kingunia3421 pisze:
sajgonka16 pisze😛esteczka97 pisze:sajgonka nie odzywaj sie, bo sama nie jesteś najmądrzejsz i zakladasz glupie tematy. Podgłosnij podklad przy nagrywwaniu i pozniej zapisz bez podkladuAha więc uważasz że ona może się pytać a ja nie ?!Tak bo ty zakładasz tematy które nic nie znaczą a ten ma jakiś sensMogłabym to samo powiedzieć co ty:Walnij się w głowę i znajdź na forumDaj nagrywanie na maxa
SFD
Francuska lady
SFD
blackwife13 pisze:
Nie wiem w którą opcje wejść by było mnie słychać przy nagrywaniu z podkładem ? Mam dosyć dobry sprzęt , ale może trzeba coś jeszcze dokupić ? Albo jest jakas opcja "zgłośnienia" głosu ?
Mózg sobie zgłośnij...bosz... dorośnijcie albo: www.mini.ising.pl
SFD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu do naszego katalogu ponowie dodajemy aż sześć nowości – od włoskich klasyków po energetyczne hity! 🎶🔥
Zobacz więcej