zesiu6 mężczyzna, 42
Worthing/Trojmiasto
Nagrań: 179, Postów: 399
3 czerwca 2011 o 15:50
Zgłoś do moderacji
makolek pisze:
wystarcze wrzucić do słoika średniej wielkości
mam ci ja w domu sloiczek po drzemie, nada sie ?D:
NiEmY!
yani kobieta
Nagrań: 109, Postów: 361
3 czerwca 2011 o 15:55
Zgłoś do moderacji
... ja ciem Jolu przepraszam, ale na miĘ nie czekaj ... spokojnie weź liderów grupy zwidełuj ... ledwo skończyłam z kompem i zaraz lecę do kościoła ... potem jeszcze zakupy i pakowanie ... a może nawet wyjazd dzisiaj ...
Kochaj wszystkich, ufaj niewielu, nie czyń krzywdy nikomu.
- William Shakespeare -
zesiu6 mężczyzna, 42
Worthing/Trojmiasto
3 czerwca 2011 o 15:58
Zgłoś do moderacji
yani, choc fote jakas podeslij na mejla zatem...
ploseeeem
NiEmY!
yani kobieta
3 czerwca 2011 o 16:14
Zgłoś do moderacji
... fotę powiadasz ... azaliż musiałabym sobie ową walnąć ... może komórą ... zeZ dziubkiem ... no nie wiem ... niefotogiiieniczna jeZDem :oD ...
- William Shakespeare -
zesiu6 mężczyzna, 42
Worthing/Trojmiasto
yani kobieta
3 czerwca 2011 o 16:20
Zgłoś do moderacji
... a tak poważnie ... miałam to napisać dopiero PO wypuszczeniu hiciora, ale uproszczę sprawę, żeby się Jola nie nerwiła ... pisałam się chętnie na zabawny projekt i nadal chętna jestem do chórkowania wam jeśli będzie taka potrzeba ... jednakże jest coś o czym muszę wspomnieć ...
... istnieję kilka lat w sieci jako autorka bloga, kilku zdjęć, wykonawca muzyki i po prostu JA ... o jakości tej radosnej (czasami) twórczości dyskutować nie będę ... jedno jest pewne ... przez tych kilka lat nie zdecydowałam się na umieszczenie swojej facjaty na żadnym z portali z powodów osobistych, które nie podlegają dyskusji ani żadnej negocjacji ... po przemyśleniu tematu - nie zdecyduję się na złamanie tej zasady nawet dla tak sympatycznych ludzi jak WY (inni, którzy o to prosili byli nie mniej sympatyczni, dlatego byłaby to pewnego rodzaju dyskryminacja) ... jeśli wasze (bardzo restrykcyjne jak na zabawny projekt) zasady nie pozwalają na mój bezfacjatowy udział w projekcie, to muszę niestety zrezygnować ...
... proszę, nie miejcie do mnie pretensji ... polubiłam was i nawet z daleka będę wam kibicować, ale zasad nie złamię dopóki nie poczuję takiej wewnętrznej potrzeby ... na razie z powodzeniem oddzielam życie wirtualne od realnego i chcę żeby tak pozostało ...
- William Shakespeare -
yani kobieta
3 czerwca 2011 o 16:32
Zgłoś do moderacji
... wiedziałam Anita, że zrozumiesz ;o) ...
... Jolu ... jak chcesz wiedzieć jak wyglądam to chętnie się z Tobą umówię na piwko (się zmuszę nawet do wypicia), kawę, czy ploty przy ognisku ;o) ... chodzi mi tylko o niepublikowanie mojej facjaty w sieci ...
- William Shakespeare -
3 czerwca 2011 o 16:34
Zgłoś do moderacji
yani, skoro z nami chcsz sie umowic na piwko czy kawke, to wpadaj, zapraszamy... ale moja gebe masz sie popatrzec
pozdrowienia od Jolki
yani kobieta
3 czerwca 2011 o 16:46
Zgłoś do moderacji
... czy ty mnie namawiasz do komentowania Twojej facjaty? ... poważnie? ...
- William Shakespeare -
3 czerwca 2011 o 16:46
Zgłoś do moderacji
no ba!!!!
cos musze wyciac do projektu
pozdrowienia od Jolki
yani kobieta
3 czerwca 2011 o 16:58
Zgłoś do moderacji
... zatem ... Jolu kochana ... filmik oglądnięty ...
1. ... startować do Ciebie nie będę, bom hetero a Ty i tak zajęta ;o) ... na urodę nie masz co narzekać, bo Ci jej nie brak ;o) ...
2. ... nie wiem co do filmiku wytniecie, ale musowo ten dekolt ma być ;o) ...
3. ... ten moment co nie gra (w sensie, że ucho więdnie ;o) ), to z powodu samowolki ... gdyby było śpiewane wg pilota, to rozdźwięku by nie było ;o) ... a tak - każdy chciał się popisać i wyszło jak wyszło ;o) ... może gdyby inaczej zmontować ... eee nieee ... niech SE bEdzie ;o) ...
4. ... prywata: dziękuję za pośredni komplement ... i -----> tak, Zesiu, mój głos to ten niższy ... ;o)
P.S. ... nie cytować tego postu, bo go za chwilę usunę, żeby detali nie było za dużo "na zewnętrzu" ;o) ...
- William Shakespeare -