Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
NiEmY!
Kochaj wszystkich, ufaj niewielu, nie czyń krzywdy nikomu.
- William Shakespeare -
LaGosiq
LaGosiq
go74 pisze:
Co do czlonkow...🙂)))))
Moze powinnismy wprowadic zasade druzyny pilkarskiej.... Sklad podstawowy...plus rezerwa...
Wtedy ja np. takiej go74 cos wypadnie mozecie skorzystac z lawki rezerwowej... Trzeba by sie tylko zastaniwic jak mialoby to wygladac ilosciowo.
W przeciwnym razie wciaz bedzie ktos prosil o przyjecie, a my wciaz bedziemy sie zastanawiac...
nie wszystko złoto co się świeci...
go74 pisze:
Co do czlonkow...🙂)))))
Moze powinnismy wprowadic zasade druzyny pilkarskiej.... Sklad podstawowy...plus rezerwa...
Wtedy ja np. takiej go74 cos wypadnie mozecie skorzystac z lawki rezerwowej... Trzeba by sie tylko zastaniwic jak mialoby to wygladac ilosciowo.
W przeciwnym razie wciaz bedzie ktos prosil o przyjecie, a my wciaz bedziemy sie zastanawiac...
pozdrowienia od Jolki
LaGosiq
go74 pisze:
Po drugie facjata....
Ja jestem w stanie zrozumiec, ze ktos nie chce sie pokazywac...
Jezeli Makolek chce mnie zobaczyc...🙂)” prosze bardzo, moge mu wyslac jedno najpaskudniejsze zdjecie trzymane gleboko w szufladzie..,i jedno najlepsze...
Zebyscie wiedzieli kto ja....ale w sumie do pokazywania sie kazdemu na isingu, nawet w ponczosze na glowie i podwiazka na szyi...to wcale az taka chetna nie jestem....
Zreszta....sa dobrzy aktorzy...i oni moga nas reorezentowac...
pozdrowienia od Jolki
nie wszystko złoto co się świeci...
888888 pisze:
yyy bede miec problem z dostaniem torby papierowej hahha
bo te na pieczywo są za małe na mój głupi lebbbbbbbbbb
NiEmY!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej