zeslaw mężczyzna, 43

Nagrań: 214, Postów: 399
28 maja 2011 o 00:36
Zgłoś do moderacji
w temacie juz jest link do podkladu - przerobionego na smoothno ev'ry night mandaryny.
tekst bedzie jutro
kazdy nagrywa na jednej sciezce calosc piosenki i przesyla makolowi
do tego nalezy nagrac wideło glupie jakies i wyslac jolce
NiEmY!
28 maja 2011 o 00:42
Zgłoś do moderacji
ja spadam... jutro sie odezwe
pozdrowienia od Jolki
888888 kobieta

Nagrań: 68, Postów: 1377
28 maja 2011 o 07:17
Zgłoś do moderacji
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah;DDDDDD
nie wszystko złoto co się świeci...
yani kobieta

Nagrań: 86, Postów: 361
28 maja 2011 o 07:26
Zgłoś do moderacji
... hej ... odleciało mi się wczoraj ... chyba trochę przemęczona jestem ;o) ... a wstałam wcześnie, bo mi jakiś pomylony Romeo drze się pod balkonem "Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaśka! Koooooooooooooooochaaaaaaaaaaaaaaaam Cieeeeeeeeeeeee!" (żeby nie było - to nie ja, owa Baśka znajduje się obecnie na imprezie u sąsiada ;o) ) ...
... zesiu - wierszyk napisałeś booooski ;o) ...
... widzę, że lista płac nam się może poszerzyć - świeża krew chce się mieszać na własne ryzyko ;o) ...
Kochaj wszystkich, ufaj niewielu, nie czyń krzywdy nikomu.
- William Shakespeare -
yani kobieta

Nagrań: 86, Postów: 361
28 maja 2011 o 07:37
Zgłoś do moderacji
... kilka uwag (jeśli można):
1. ... pomysł z osobnym profilem - super ... wprawdzie trochę nazwę się uprościło, ale co tam - może to i lepiej ;o) ...
2. ... masz rację Jolu - zdjęcie obrzydliwe na pierwszy rzut oka, a chyba ma być zabawnie ...
3. ... jeśli chodzi o tekst - miał być inny, napisany przez makola chyba - to co mamy nagrywać? ... nie żeby mnie to dotyczyło, bo ja mam robić "siuładuła", ale jeśli tekst ma być oryginalny, to trzeba wyć "shoowadoowa" :oD ...
4. ... żeby było jaśniej - może należałoby umieścić gdzieś - w JEDNYM MIEJSCU (na profilu, albo tutaj, gdzie ludzie jednak czytają o co kaman) listę detali - link do podkładu, tekstu i termin realizacji ... i może też wymagania co do nagrań audio i video ... nooooooo, chyba, że nie uwzględniamy możliwości zmiany składu ;o) ...
... to chyba tyle ... Jola - nie złość się ... ja po prostu lubię mieć wszystko poukładane ;o) ... a i innym jest łatwiej ;o) ...
Kochaj wszystkich, ufaj niewielu, nie czyń krzywdy nikomu.
- William Shakespeare -
Konto usunięte

28 maja 2011 o 07:46
Zgłoś do moderacji
bry
wypije kawe i pisze teksta
nie marudzić !