Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Francuska lady
sajgonka16 pisze:
Uwielbiam horrory jednak nie mam z kim pogadac o nich . Mój ulubiony to oczywiście The Ring ale lubie również Silent Hill i Underwold. Może dacie jakieś propozycje dobrych horrorów to obejrze 🙂
nie wszystko złoto co się świeci...
donhuan pisze:
domyśl się
Francuska lady
kingunia3421 pisze:
To pokaż jaka jesteś piękna na ZDJĘCIUZ tego co widzę nie jesteś mądra a ego masz jak z Nowego Jorku do Moskwy albo i większeEj myślę że jesteś młodsza albo tak żałosna jak na swój wiek😉
Francuska lady
sajgonka16 pisze:
kingunia3421 pisze:To pokaż jaka jesteś piękna na ZDJĘCIUZ tego co widzę nie jesteś mądra a ego masz jak z Nowego Jorku do Moskwy albo i większeEj myślę że jesteś młodsza albo tak żałosna jak na swój wiek😉NIe wiem zgadnij , ja pom prostu lubie cię wnerwiać 😉
Francuska lady
Francuska lady
sajgonka16 pisze:
Ale chociaż jesteś lepsza od jakiś małych dzieci bez pomysłu na życie ;0
Francuska lady
donhuan pisze:
O,jakże fajny komplement nastoletni piosenkarz.Miło mi,stęskniłaś się?Czy chcesz o czymś porozmawiać?
Francuska lady
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 17:58. Powód: Zapraszamy do tematu "Jaki jest wasz ulubiony film? ".
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej