Moi Drodzy!!! Mam wielką prośbę do Was... Może Was to nie obchodzić, a może i wręcz przeciwnie... Tak czy siak proszę wszystkich o rejestrację się na stronie http://konkurs.terazwroclaw.pl/konkurs_start.php ...
Przy rejestracji proszę Was, abyście w miejsce osoby polecającej dopisali mój kod: 8CB10AE5 ... Osoby, które na tym zakończą zabawę (zarejestrują się, wypełnią testy i będą wiedziały, ze nie ma szans na wygraną), proszę również o przesłanie linka i mojego kodu innym znajomym. Bardzo mi na tym zależy!!!
Opiszę Wam teraz konkurs:
Jest to konkurs, w którym współorganizatorami są różne wrocławskie uczelnie. Po zarejestrowaniu (z moim kodem otrzymacie 1 punkt więcej na start, również ja otrzymam za to 1 punkt) należy podać kilka danych oraz odpowiedzieć na 10 pytań dotyczących Wrocławia... Można posługiwać się albumami, książkami i każdą inną pomocą(Google)
😛 bo nie jest odliczany czas. Należy dobrze odpowiedzieć na 8 z 10 pytań, by przejść dalej. W drugiej części wybieramy uczelnię, która nas interesuje i odpowiadamy jeszcze na kilka pytań... Za te pytania również otrzymujemy punkty. Dla osób, które dobrze odpowiedziały na wszystkie pytania o Wrocławiu, przygotowana jest nagroda: weekend we Wrocławiu. Każda uczelnia przygotowała inne nagrody (indeksy, stypendia,itd.) dla zwycięzców swoich części.
Polecam Wam ten konkurs...
Jeszcze raz proszę Was o rejestrację się z moim kodem i przekazywanie informacji dalej
🙂
P.S. Więcej info(jeśli chcecie mnie sprawdzić) w regulaminie
🙂
DOTYCZY OSÓB PEŁNOLETNICH!!!
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)