madzia9776 pisze:
🙂 nie widziałam wiadomości podobnego typu, tak więc pisze😉, że należy pamiętać o nie akcentowaniu np.Ę , w słowie "się" itd. Pozdro🙂
Bless!
Wolna wola - wola wolności
annbi pisze:
jeśli ktoś śpiewa literki "ę" , "ą" i itp. to kompletnie nie ma pojecia o śpiewaniu i albo powinien przestać spiewac albo wbic sobie do głowy że nie ma czegoś takiego w śpiewie 😉
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
sandral pisze:
ą i ę nie śpiewa się na końcu wyrazu...czyli mając zdanie: Każdy dzień oddala gniew bo jego RAMIĘ siłą jest- śpiewamy je w ten sposób: Każdy dzień oddala gniew bo jego RAMIE siłą jest,
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
annbi pisze:
jeśli ktoś śpiewa literki "ę" , "ą" i itp. to kompletnie nie ma pojecia o śpiewaniu i albo powinien przestać spiewac albo wbic sobie do głowy że nie ma czegoś takiego w śpiewie 😉
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
annbi pisze:
"One good thing
about music,
when it hits you,
you feel no pain"
[Bob Marley]
Muzyka jest wszędzie, czy ją słyszysz?
nightingale pisze:
Matko... Jak ja nienawidzę, nie trawię, nie cierpię wręcz jak słychać "ą", "ę" w śpiewaniu na końcu wyrazów! MASAKRA! xd Proszę, nie skazujcie mnie na taką męczarnię.. xd
"One good thing
about music,
when it hits you,
you feel no pain"
[Bob Marley]
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej