5 maja 2011 o 11:59
Zgłoś do moderacji
Chciałabym wiedzieć czy będzie też zlot np. w Gdyni czy Sopocie bardzo chiałabym być na takim zlocie chociaż mam 10lat. Proszęniech ktoś odpisze
♥ <3
stargirl kobieta, 75
Bezdomna.
Nagrań: 27, Postów: 4147
5 maja 2011 o 12:30
Zgłoś do moderacji
Jak ktoś się podejmie zorganizowania tam zlotu to będzie. Chociaż i tak w zlocie mogą brać udział osoby w wieku od 16 lat.
No chyba, że sobie zrobisz zlot z koleżanki w swoim wieku;]
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
5 maja 2011 o 12:39
Zgłoś do moderacji
myślę że to jest nie fair wobec młodszych.Zlot tak jak i spiewanie powinno być dla ludzi w każdym wieku.Fakt może ona jest trochę za młoda ale wiecie.Nie wiem kiedy będzie taki zlot i czy wgl będzie więc nie jestem w stanie pomóc
Amy<3
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
5 maja 2011 o 16:07
Zgłoś do moderacji
To nie jest żaden wymysł osób, które organizują takie zloty, że są One tylko dla pełnoletnich osobników, gdyż tak nakazuje Nasze polskie prawo, które mówi, że:
a) osoby od poczęcia i aż do 13 lat, nie mają zdolności do czynności prawnych i za Nich odpowiadają opiekunowie prawni,
b) osoby od 13 lat do 18 lat, mają ograniczoną zdolność do czynności prawnych i takie osoby również podlegają opiece opiekunowi prawnemu.
Więc jeśli zwłaszcza osoby z podpunktu
A) chcą brać udział w takich spotkaniach to muszą sie stawić z jednym prawnym opiekunem
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...