kakadu mężczyzna, 28
RADOM
Nagrań: 41, Postów: 230
2 maja 2011 o 13:55
Zgłoś do moderacji
Nie żyje Usama ibn ladin on był saudyjski milioner, terrorysta nr 1. na świecie, założyciel i przywódca Al-Kaidy
Chyba do dobrze że go Zabili USA
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XXXX[/youtube]
2 maja 2011 o 14:17
Zgłoś do moderacji
Kogo to obchodzi xD
Ten temat nie jest chyba tak ważny, żeby od razu zakładać wątek na forum.
kakadu mężczyzna, 28
RADOM
Nagrań: 41, Postów: 230
2 maja 2011 o 14:36
Zgłoś do moderacji
Mnie obchodzi
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XXXX[/youtube]
donhuan mężczyzna, 86
Nagrań: 1, Postów: 1574
2 maja 2011 o 15:22
Zgłoś do moderacji
Chyba nie jest ważny.Radzę moderację.Przecież i tak każdy o tym wie.
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
2 maja 2011 o 15:36
Zgłoś do moderacji
Zamiast zakładać tematy, proponuję najpierw nauczyć się poprawnie pisać.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
2 maja 2011 o 21:22
Zgłoś do moderacji
Pff... też się masz czym podniecać
🙂
I tylko jedno powiem, niedługo zamiast uśmiechu na twarzach Amerykanów pojawią się łzy, bo z całą pewnością ta grupa terrorystyczna się zemści.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Konto usunięte
2 maja 2011 o 22:13
Zgłoś do moderacji
Jeżeli prawdą jest , iż ten człowiek nie żyje ; doprawdy dziwię się tej zupełnie niezrozumiałej dla mnie radości i wielkiej fety , którą urządził z tego powodu amerykański Naród .
Czekają Was bardzo bolesne i ciężkie chwile . " Fajerwerki " będą się pojawiać w niespotykanej dotąd skali a Wasze życie zamieni się w piekło i koszmar .
Jeden z żołnierzy rosyjskich , który przeszedł afgańskie piekło ; powiedział " ich można zabijać bez końca , lecz nie da się z nimi wygrać " .....
Pamiętaj o tym ; butna i pyszna Ameryko ; która wymordowałaś "pół " Iraku i niczemu niewinnych mieszkańców Afryki północnej pod porażająco obłudną rzekomą " obroną demokracji " .
Już skądś to znamy . Wynoście się z Afryki i bliskiego wschodu .
Dziwne , że mieliście przez dziesięciolecia w dupie , hekatombę Narodu tybetańskiego mordowanego na oczach całego Świata przez chińskich zbrodniarzy .
No cóż ; nie było tam pól naftowych i żadnego interesu . Proste ; prawda ?
Nawet najdłuższe spotkanie kończy się rozstaniem .
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
2 maja 2011 o 22:15
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się z Twoją wypowiedzią w 100%.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
2 maja 2011 o 23:01
Zgłoś do moderacji
Co za kretynstwo... dodawajmy kazda wiadomosc na forum, to jest bardzo potrzebne. BARDZO.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
2 maja 2011 o 23:07
Zgłoś do moderacji
cicho bądź Kasper, bo nie zawiśniesz na głownej.
😃
popysong kobieta, 28
Ostrów wielkopolski
Nagrań: 19, Postów: 181
3 maja 2011 o 00:18
Zgłoś do moderacji
Szczerze to wgl mnie to nie obchodzi . Kto żyje a kto nie. Szczególnie ten typek. Nie widzę powodu do zakładania takiego wątku . Dziękuję.
zamundopl mężczyzna, 34
Nagrań: 13, Postów: 5
3 maja 2011 o 00:39
Zgłoś do moderacji
Po nim będą inni, możliwe, że gorsi. Bardziej zagorzali i rządni krwi "niewiernych". To, że Al-Kaida się zemści jest bardzo możliwe.
Konto usunięte
3 maja 2011 o 01:25
Zgłoś do moderacji
kakadu pisze:
Nie żyje Usama ibn ladin on był saudyjski milioner, terrorysta nr 1. na świecie, założyciel i przywódca Al-Kaidy
Chyba do dobrze że go Zabili USA
Proponuję, tak skromnie i niezobowiązująco wrócić do wczesnej podstawówki... Jeżeli to nie pomoże, to chyba jednak będzie trzeba wrócić do rysowania szlaczków w przedszkolu...
bonpo pisze:
Pamiętaj o tym ; butna i pyszna Ameryko ; która wymordowałaś "pół " Iraku i niczemu niewinnych mieszkańców Afryki północnej pod porażająco obłudną rzekomą " obroną demokracji " .
Już skądś to znamy . Wynoście się z Afryki i bliskiego wschodu .
Dziwne , że mieliście przez dziesięciolecia w dupie , hekatombę Narodu tybetańskiego mordowanego na oczach całego Świata przez chińskich zbrodniarzy .
Jesteś Katolikiem ?
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
Konto usunięte
3 maja 2011 o 01:27
Zgłoś do moderacji
Ising zamknij ten temat zanim sie pozabijają.