Konto usunięte
Rybnik
2 października 2009 o 13:49
Zgłoś do moderacji
Proponuję założyć albumy z piosenkami lub w jakiś sposób je podzielić, aby można samemu ustalić, które najlepiej wyszły np. album z najlepszymi i album z resztą nagrań. Co o tym myślicie?
niah, niah...
2 października 2009 o 13:53
Zgłoś do moderacji
Myślę, że ten pomysł jest bardzo podobny do mojego, zaprezentowanego
tutaj.
adzia523 kobieta
Wa-wa
Nagrań: 125, Postów: 100
2 października 2009 o 13:54
Zgłoś do moderacji
dziwne sformuowanie ..reszta nagrań ... nie szufladkujmy ludzi na tych dorze śpiewających a źle ....ten portal powsał też dla dobrej zabawy ....chyba ten pomysł jest niebardzo
🙁
adzia523
2 października 2009 o 13:55
Zgłoś do moderacji
adzia523 pisze:
dziwne sformuowanie ..reszta nagrań ... nie szufladkujmy ludzi na tych dorze śpiewających a źle ....ten portal powsał też dla dobrej zabawy ....chyba ten pomysł jest niebardzo 🙁
Tutaj chodzi o podzielenie SWOICH nagrań na profilu
🙂
adzia523 kobieta
Wa-wa
Nagrań: 125, Postów: 100
2 października 2009 o 14:01
Zgłoś do moderacji
wyimaginowany pisze:
adzia523 pisze:dziwne sformuowanie ..reszta nagrań ... nie szufladkujmy ludzi na tych dorze śpiewających a źle ....ten portal powsał też dla dobrej zabawy ....chyba ten pomysł jest niebardzo 🙁Tutaj chodzi o podzielenie SWOICH nagrań na profilu🙂
..teraz kumam .. och ja glupia blondyna ....... jak mogłam popełnić taki błąd ....no nie chyba za szybko było napisane ...hahahahahhahaah ........to jestem za
adzia523
whisper kobieta, 35
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
2 października 2009 o 14:07
Zgłoś do moderacji
piter999 pisze:
kysiu7 pisze😛roponuję założyć albumy z piosenkami lub w jakiś sposób je podzielić, aby można samemu ustalić, które najlepiej wyszły np. album z najlepszymi i album z resztą nagrań. Co o tym myślicie?
tak jak na nk
o nie !!!
na nk rozdzielasz foty np. tematycznie...
tu chodzi o coś całkiem innego -.-'
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
rockann27 kobieta, 42
Goczałkowice- Zdrój
Nagrań: 115, Postów: 591
2 października 2009 o 14:10
Zgłoś do moderacji
Ja wiem, czy to ma sens...? Jest wiele piosenek, które uważam, że wyszły słabo, a ktoś ocenia je na 6... no chyba, że to "po znajomości"...
😜
Konto usunięte
Rybnik