song1908 kobieta, 26
Nagrań: 4, Postów: 24
15 lipca 2011 o 19:17
Zgłoś do moderacji
Ja uwielbiam śpiewać, muzyka to całe moje życie. Nie wiem z kad to sie we mnie wzieło. Pamiętam, ze jako mala dziewczynka śpiewałam piosenki zespołu "Ich Troje", od zawsze marzyłam o karierze piosenkarki i mam nadzieje, że to marzenie się spełni... 😉
Pozdrawiam :]
prostyloczek kobieta, 27
Konin,Wilczyn,Strzelno
Nagrań: 0, Postów: 8
15 lipca 2011 o 20:58
Zgłoś do moderacji
Ja tez uwielbiam, fakt wychodzi mi to jak wychodzi ale co tam
😉
Tez zaczynałam od Ich Troje
😃
Ja nie marze o karierze piosenkarki po prostu kocham to co robie
😃
Andzia ;D
22 lipca 2011 o 00:28
Zgłoś do moderacji
Dopiero zaczęłam śpiewać mam na imę Marta
Edytowano 3 sierpnia 2011 o 20:26 przez moderatora.
mar2211 mężczyzna, 29
Nagrań: 1, Postów: 4
26 lipca 2011 o 02:15
Zgłoś do moderacji
Ja śpiewam od niedawna xD może 4 miesięcy, a że nie przepadam za podkładami to ucze sie grac na gitarze 😛
Muzyka stylem życia.
Konto usunięte
Chełmża/Toruń
27 lipca 2011 o 18:40
Zgłoś do moderacji
Ja śpiewam odkąd pamiętam, a nawet dłużej (bo przecież wszystkiego sie nie pamięta), muzyka jest ze mną od zawsze. od 2 lat śpiewam w najstarszym chórze mieszanym w Polsce tak jak i moja babcia, mama i tata. Konkursuję, koncertuję (solo, orkiestra, big-band). Lubię to, co robię, poświęcam temu dużo czasu (próby, lekcje indywidualne śpiewu operowego), wielu ludzi życzy mi kariery w show-bizie jednak wątpię, że warto wiązać życie z piosenkarstwem czy operą. Mam wiele innych ciekawych umiejętności więc dlaczego by nie pójść na studia techniczne czy chemiczne, zdobyć megazarabialna pracę i śpiewać i grać po godzinach? Lubię śpiewać, ale nie zrobi mi to kasiory.
"I don care what you think as long as it's about me.
Best of us can find happiness in misery" ~FOB
henesy kobieta
Szczecin
Nagrań: 0, Postów: 1
16 sierpnia 2011 o 13:48
Zgłoś do moderacji
Oczywiście że kocham śpiewać a o ISing dowiedziałam sie w programie "moja własna gwiazda" 🙂
futushimo mężczyzna, 33
Bolków
Nagrań: 0, Postów: 24
16 sierpnia 2011 o 14:55
Zgłoś do moderacji
Jeśli chodzi o spiewanie pod prysznicem to owszem😃 lub nucenie pod nosem😉 a tak to nie mam odwagi i głosu żeby pokazywać😉 wystarczy że jestem producentem 😛😃
anka89l kobieta, 35
Nagrań: 12, Postów: 8
18 sierpnia 2011 o 08:13
Zgłoś do moderacji
Jestem tutaj bo muzyka jest dla Mnie wszystkim, chciałabym pokazac na co Mnie stac i łącze to tez z dobra zabawa ;];]
anka89l
misella kobieta
Nagrań: 0, Postów: 8
31 sierpnia 2011 o 15:10
Zgłoś do moderacji
To ja przedstawię swoją historię. Szukałam konkursu muzycznego dla mojej przyjaciółki. I tak właśnie natknęłam się na Ising. Założyłam konto i zaczęłam śpiewać , bo po prostu to lubię. Śpiewam bo lubię albo raczej kocham , jednak nie lubię siebie słuchać. Tak samo ja użytkownik Odd .