16 kwietnia 2011 o 22:44
Zgłoś do moderacji
Chce zaśpiewać z koleżanką/kuzynka tylko nie wiem jaka piosenke....
jaka była by fajna.....(taka znana lub nie...ale żeby była fajna...(wiecie nowe czasy)
a co sadziccie a Babe zesłał Bóg?
MUZYKA? = ŻYCIE !
astraya kobieta, 33
Częstochowa
Nagrań: 1687, Postów: 513
16 kwietnia 2011 o 23:04
Zgłoś do moderacji
jesli moze byc angielska to polecam duffy - mercy to taka z ciezszych, lady marmalade - ciezsze tez, a po polsku patrycja markowska? ktoras z piosenek tez ciezsze troszke :d ale jak pokazac talent to po calosci
🙂 jednak nie wazne jakie jury ale zawsze ich ruszaja piosenki autorskie wiec moze same cos wymyslicie
🙂 i macie final jak w banku
😃
Konto usunięte
Konin
18 kwietnia 2011 o 21:37
Zgłoś do moderacji
spróbuj One One Edyty Gorniak albo Nic nie może wiecznie trwąć Anny Jantar
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
19 kwietnia 2011 o 15:52
Zgłoś do moderacji
najpierw spytaj siebie w jakim repertuarze czujesz się najlepiej...i czego chcesz...czy szokować ??, jeśli tak to zaśpiewaj coś co mało kto zna a co ty bardzo lubisz....
ja osobiście bym coś zaśpiewał thoma yorka - zespołu radiohead...ale to chyba nie twoja klima....
a z tych utworów co są na ising to proponuje ci wybrać na intuicje...a potem trzymaj się swojego wyboru i nie zmieniaj zdania...
trzymam kciuki
pozdrawiam
19 kwietnia 2011 o 15:55
Zgłoś do moderacji
a może spróbuj "odjazd"...renaty przemyk....jak się postarasz to będzie dobrze....
blackwife13 kobieta, 29
Antwerpen (Belgia)
Nagrań: 371, Postów: 34
19 kwietnia 2011 o 17:43
Zgłoś do moderacji
Najlepiej to może Green Day Boulvard of Broken Dreams , jest tak trochę punkowo ale też bardziej spokojnie
🙂 Albo Aerosmith jakąś piosenke , albo She's Like a Wind ?
SFD
25 maja 2012 o 21:15
Zgłoś do moderacji
ODNOWA TEMATU:
PONOWNIE SZUKAM PIOSENKI !
MUZYKA? = ŻYCIE !
12 stycznia 2014 o 15:07
Zgłoś do moderacji
na szkolny mam talent bym chciala jakas po polsku bo potem nikt nie rozumie tresci piosenki i jak jest po polsku wtedy lepiej sie czuje
WYMYŚLCIE COŚ PPPPPPLLLLLLIIIIISSSSS
kingala0 kobieta, 21
Oleśnica
Nagrań: 0, Postów: 186
18 stycznia 2014 o 14:45
Zgłoś do moderacji
Np. Patrycja Markowska-Dzień za dniem, Marta Podulka-Nieodkryty ląd, Ragtime w starym domu-Nwm kto to śpiewa ;3
I imagine you cut to have a boyfriend , who was also a cut . He does not know that you cut up . You tell him not to cut because it leads nowhere , and she is
j2002 kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
16 lutego 2014 o 20:48
Zgłoś do moderacji
jak myślicie.... let me go avril lavigne możebyć?