Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 28 września 2009 o 14:54 przez moderatora.
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
Czasem trzeba z siebie glupka robic.. 😉
jak juz napisalem WIEM ZE POPELNILEM BLAD... no ale ludzie.. watek sie dopiero rozwijal!.. zamiast atakowac trza bylo pomoc... ale dobra konczmy ten temat co? bo zara jeszcze cos glupiego napiszę bo mam goraczke.. xd
Edytowano 28 września 2009 o 14:54 przez moderatora.
Bless!
lukaszseminara pisze:
Czasem trzeba z siebie glupka robic.. 😉
jak juz napisalem WIEM ZE POPELNILEM BLAD... no ale ludzie.. watek sie dopiero rozwijal!.. zamiast atakowac trza bylo pomoc... ale dobra konczmy ten temat co? bo zara jeszcze cos glupiego napiszę bo mam goraczke.. xd
REGULAMIN pisze:
"Administrator zastrzega sobie jednak prawo do: redagowania, skracania tekstów bądź usunięcia treści zabronionych przez prawo, wulgarnych, obraźliwych lub w inny sposób naruszających zasady współżycia społecznego. Użytkownik zamieszczający treści zabronione może ponieść odpowiedzialność karną oraz cywilną względem Administratora bądź osób trzecich, których prawa narusza."
Edytowano 28 września 2009 o 14:55 przez moderatora.
lukaszseminara pisze:
sylwus.. mam goraczke.. xxdd
Bless!
lukaszseminara pisze:
sylwus.. mam goraczke.. xxdd
ragazzo occhi cielo.
wyimaginowany pisze:
lukaszseminara pisze:sylwus.. mam goraczke.. xxddMnie boli mały palec u lewej stopy, mam zacząć wyzywać, przeklinać i demoralizować, i będę bezkarny? Łiiiiiii, fajnie🙂
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
wyimaginowany pisze:lukaszseminara pisze:sylwus.. mam goraczke.. xxddMnie boli mały palec u lewej stopy, mam zacząć wyzywać, przeklinać i demoralizować, i będę bezkarny? Łiiiiiii, fajnie🙂
przynajmniej nie musiales dawac takiego komunikatu....
ragazzo occhi cielo.
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
lukaszseminara pisze:
no ok!..
sluchaj pan.. konczmy ta gadke.. ja zakonczylem moj monolog.. nie mam juz ochoty sie klocic.. do nikogo nie mam pretensji.. itd.. wygrales!
jak mozna wykasowac ten watek?
ragazzo occhi cielo.
'The blues is the roots, the rest is the fruits.'
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej