7 kwietnia 2011 o 20:27
Zgłoś do moderacji
Witam
😃 Ja się trochę denerwuję przed matematyczno - przyrodniczym, ale nie jest źle
😃 Co powtórzę do testów, to wzory z fizyki i matmy oraz najważniejsze daty na historię. Ale poza tym idę na spontana, będzie co będzie
😃
Edytowano 7 kwietnia 2011 o 20:27.
7 kwietnia 2011 o 21:05
Zgłoś do moderacji
Te egzaminy kochani nie są takie trudne przecież : ) Co się denerwujecie? Obczajcie przed rozpoczęciem kto ma jaką grupę i jazda : D
Nam vice sprawdzała! Haha! : )
Wgl ja zawsze uważałam, że te testy to bardziej na logikę niż wiedze. : )
Justyś
7 kwietnia 2011 o 21:11
Zgłoś do moderacji
[cytat=martynkaaa95]Witam
😃 Ja się trochę denerwuję przed matematyczno - przyrodniczym, ale nie jest źle
😃 Co powtórzę do testów, to wzory z fizyki i matmy oraz najważniejsze daty na historię. Ale poza tym idę na spontana, będzie co będzie
😃[/cyt]
Gdy ja pisałam egzamin pocisnęli nam z fizy... Ale żadne daty na historię raczej nie będą potrzebne. Większość to polski, a historia to raczej kojarzenie faktów do tekstu... Proponuje poćwiczyć krótkie formy użytkowe najczęściej zaproszenie lub ogłoszenie. A co do długiej pisemnej wypowiedzi to straszyli rozprawką a można się spodziewać charakterystyki postaci, charakterystyki porównawczej albo czegoś w formie opowiadania- ja miałam mit
🙂 Więc się nie stresujcie będzie dobrze
🙂
Trzymam za Was kciuki
🙂
Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)
9 kwietnia 2011 o 17:32
Zgłoś do moderacji
Ja mam takie szczęście , że ja jako jeden z pierwszych trafię za rok pod eksperyment. tj. nowe egzaminy.Będzie się działo!!Pozdrawiam wszystkich kujonów!!
musicfan kobieta, 28
Kraków
Nagrań: 4, Postów: 366
14 kwietnia 2011 o 20:12
Zgłoś do moderacji
Oczywiście współczuję wszystkim którym źle poszło ale za rok (mój rocznik) będzie miał jeszcze ciężej...
Będziemy mieli rozdzielony polski z historią (obydwa na 40 pkt) i szereg innych zmian...
kaallaa kobieta, 28
Warszawa
Nagrań: 236, Postów: 639
14 kwietnia 2011 o 20:41
Zgłoś do moderacji
musicfan pisze:
Oczywiście współczuję wszystkim którym źle poszło ale za rok (mój rocznik) będzie miał jeszcze ciężej...
Będziemy mieli rozdzielony polski z historią (obydwa na 40 pkt) i szereg innych zmian...
No właaaaśnie. ;x
Przeglądałam tegoroczne egzaminy i wydaje się, że human był mega trudny, ale reszta to prościzna
😉)
The end, because I'm falling to pieces.
15 kwietnia 2011 o 00:09
Zgłoś do moderacji
Właśnie przejżałam pytania : ) Nie były trudne słoneczka : )
Jak Wam poszło?
Justyś