jakub96 mężczyzna
Nagrań: 2, Postów: 356
8 kwietnia 2011 o 22:28
Zgłoś do moderacji
Jej dziękuję bardzo jestem okropnie ciekawy piosenki.
fufu kobieta, 26
Łódź/Bukowiec
Nagrań: 0, Postów: 49
9 kwietnia 2011 o 12:14
Zgłoś do moderacji
Fajnie xD kiedy będzie wiadomo jaka piosenka, jak jesteśmy podzieleni i do kiedy trzeba oddać nagranie? ;>
"Kto to widział takie zachowanie? Żeby panienka galopowała niczym ogier uciekający przed nożem do kastrowania!"
Libba Bray "Mroczny sekret"
jakub96 mężczyzna
9 kwietnia 2011 o 13:55
Zgłoś do moderacji
No podam, dzień się jeszcze nie skończył xD
"Brak ci piątej klepki, jesteś wariatem, lecz powiem Ci w tajemnicy, tylko wariaci są naprawde coś warci"
9 kwietnia 2011 o 14:37
Zgłoś do moderacji
Już są podane
😜
"Brak ci piątej klepki, jesteś wariatem, lecz powiem Ci w tajemnicy, tylko wariaci są naprawde coś warci"
jakub96 mężczyzna
Konto usunięte
9 kwietnia 2011 o 19:49
Zgłoś do moderacji
nie da się zmienić grupy, bo ja nie znam tej piosenki, a jak ją usłyszałam to jest za niska
9 kwietnia 2011 o 19:52
Zgłoś do moderacji
arancione pisze:
nie da się zmienić grupy, bo ja nie znam tej piosenki, a jak ją usłyszałam to jest za niska
Nie da się, ale poradzisz sobie, nauczysz się
😃
9 kwietnia 2011 o 23:01
Zgłoś do moderacji
http://ising.pl/nagranie/150gacg65fq,Pod_papugami-Czeslaw_Niemen jestem z 1 grupy czesław niemen -pod papugami
Konto usunięte
10 kwietnia 2011 o 20:33
Zgłoś do moderacji
można się z kimś wymienić jeśli będzie chciał?
fufu kobieta, 26
Łódź/Bukowiec
Nagrań: 0, Postów: 49
10 kwietnia 2011 o 23:49
Zgłoś do moderacji
Jeeeny daj spokój dziewczyno. To jest konkurs i zostałas przydzielona do tej grupy, masz do zaśpiewania tą piosenkę, a jeżeli Ci nie pasuje to po prostu zrezygnuj i będzie po sprawie.
"Kto to widział takie zachowanie? Żeby panienka galopowała niczym ogier uciekający przed nożem do kastrowania!"
Libba Bray "Mroczny sekret"