Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Sh.
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
Annica
ragazzo occhi cielo.
Edytowano 19 października 2009 o 22:55.
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
anetka1717 pisze:
Cześć🙂 Zaraz wrzucę podkład na speedyshare`a
🙂 Wybaczcie,ale dopiero właczyłam komputer po całym dniu
🙂A i ja proponuję,żeby każdy spróbował zaśpiewać hmm...całą (?)piosenkę,a potem to plagadriwin pomiksuje,pomiesza,i zobaczy który głos najlepiej wyszedł w jakim fragmencie
🙂
ragazzo occhi cielo.
Edytowano 19 października 2009 o 22:55.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Grudzień to moment, by rozgrzać głos i poczuć magię Świąt. Nasz katalog wzbogacił się o nowe świąteczne perełki – klasyk Andy’ego Williamsa, wzruszającą kolędę „Nie było miejsca dla Ciebie”, tradycyjne „Gore gwiazda Jezusowi” w wersji Arki Noego oraz ciepłą piosenkę „Tata zapamiętaj mamy święta” od Pięknych i Młodych Dawida Narożnego. Zaśpiewaj i poczuj bożonarodzeniową atmosferę.
Zobacz więcej