moge wszystko wytlumaczyc 😉 wystarczy ze sciagniesz jeden program na ktorym zarejestrujesz swoj glos (bez podkladu) a ja to potem sklejam w elegancka calosc zgrana z podkladem 😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
ogolnie to wyglada tak ze: najlepiej spiewajac miec podklad na sluchawkach. wtedy ograniczamy niepotrzebne szumy, echo i buczenie glosnikow a i latwiej jest mi potem polaczyc to wszystko z podkladem w ladna calosc 😉
Robercik, zobaczymy ile osob bedzie sie na to pisalo 😉 zawsze mozna zrobic 2 wersje 😃
polecam te wersje:
wersja przecudna i mysle ze mogloby to fajnie wyjsc 😉
tak patrze na chetnych i wychodzi na to ze bedzie to wykonanie "Elita iSing i whisper..." xD
jestem najslabszym ogniwem hahah xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
podkład w słuchawkach możesz puścić z ising i oddzielnie włączyć nagrywanie na programie - dobrze pisze whisper???🙂 a co do ogniwa to ja też na końcu ale tu chodzi o efekt końcowy🙂
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv