moge wszystko wytlumaczyc wystarczy ze sciagniesz jeden program na ktorym zarejestrujesz swoj glos (bez podkladu) a ja to potem sklejam w elegancka calosc zgrana z podkladem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
ogolnie to wyglada tak ze: najlepiej spiewajac miec podklad na sluchawkach. wtedy ograniczamy niepotrzebne szumy, echo i buczenie glosnikow a i latwiej jest mi potem polaczyc to wszystko z podkladem w ladna calosc
Robercik, zobaczymy ile osob bedzie sie na to pisalo zawsze mozna zrobic 2 wersje
polecam te wersje:
wersja przecudna i mysle ze mogloby to fajnie wyjsc
tak patrze na chetnych i wychodzi na to ze bedzie to wykonanie "Elita iSing i whisper..." xD
jestem najslabszym ogniwem hahah xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
podkład w słuchawkach możesz puścić z ising i oddzielnie włączyć nagrywanie na programie - dobrze pisze whisper??? a co do ogniwa to ja też na końcu ale tu chodzi o efekt końcowy
Nowości na iSing. 6 utworów, które warto zaśpiewać
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.