Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ropson pisze:
kacha taka prawda😃 bo podaja chociaż jedną osobę która jest godna mego talentu
🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Wiara w samego siebie jest największą religią.
Wiara w samego siebie jest największą religią.
whisper pisze:
bocin pisze:gabi56 pisze:jezeli nie ma pepper, ladyines, adriano, joboderesz. to kiszka bedzie przeciez to sa najlepsze glosy na isingPrzecie to nie ma być występ do finału programu "Mam Talent". Może być nawet największa kiszka jaką ktokolwiek, kiedykolwiek słyszał. Nie o to chodzi we wspólnym nagrywaniu.no uwielbiam Cie Bocinku za tę wypowiedź!😘
😊Robert.... hahahah xD
gabi56 pisze:
whisper pisze:bocin pisze:gabi56 pisze:jezeli nie ma pepper, ladyines, adriano, joboderesz. to kiszka bedzie przeciez to sa najlepsze glosy na isingPrzecie to nie ma być występ do finału programu "Mam Talent". Może być nawet największa kiszka jaką ktokolwiek, kiedykolwiek słyszał. Nie o to chodzi we wspólnym nagrywaniu.no uwielbiam Cie Bocinku za tę wypowiedź!😘
😊Robert.... hahahah xD
Ja przeprszam za te kilka slow prawdy hahahah ale jestem juz zmeczona i zdegustowana tym ciaglym tlumaczeniem, ze to tylko zabawa, zeby sie dobrze bawic, ze nie o to chodzi, ze "Mam Talent". Pierdu pierdu tak to sie beztalencia tlumacza... jak cos robic to robic dobrze. A jezeli juz tak nie zwracacie uwagi na glosy to czemu Bocin nie spiewa i wielu innych ktorzy czytam zglosili sie wczesniej?
bocin pisze:
Ja chciałbym tylko powiedzieć, że nie wezmę w tym udziału🙁
gabi56 pisze:
Ja przeprszam za te kilka slow prawdy hahahah ale jestem juz zmeczona i zdegustowana tym ciaglym tlumaczeniem, ze to tylko zabawa, zeby sie dobrze bawic, ze nie o to chodzi, ze "Mam Talent". Pierdu pierdu tak to sie beztalencia tlumacza... jak cos robic to robic dobrze. A jezeli juz tak nie zwracacie uwagi na glosy to czemu Bocin nie spiewa i wielu innych ktorzy czytam zglosili sie wczesniej?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
gabi56 pisze:Ja przeprszam za te kilka slow prawdy hahahah ale jestem juz zmeczona i zdegustowana tym ciaglym tlumaczeniem, ze to tylko zabawa, zeby sie dobrze bawic, ze nie o to chodzi, ze "Mam Talent". Pierdu pierdu tak to sie beztalencia tlumacza... jak cos robic to robic dobrze. A jezeli juz tak nie zwracacie uwagi na glosy to czemu Bocin nie spiewa i wielu innych ktorzy czytam zglosili sie wczesniej?
na wypadek gdybys nie zauwazyla to osoby sa juz rozdzielone do dwoch piosenek. w planach sa nastepne wiec kazdy sobie moze pospiewac. odnosnie "pierdu pierdu"- odezwala sie osoba bez nagran... -.-'
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
stargirl pisze:
No właśnie...nie rozumiem dlaczego ktoś śmie się wypowiadać na temat czyjegoś talentu, nie mając własnych nagrań!
Piszesz u siebie w profilu, że nie śpiewasz...
Więc nie wypowiadaj się o osobach, które śpiewają!
Nagraj coś to wtedy pogadamy.
Proste jak budowa kija- nie potrafisz zaprezentować siebie, to nie oceniaj innych!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu do katalogu iSing dołączyło 5 utworów pełnych emocji i różnorodnych brzmień! Poruszająca interpretacja poezji, viralowy hit TikToka, folk w nowoczesnym wydaniu, ballada o rozstaniu i kultowy przebój, który niezmiennie porywa do tańca. 🎤🎶
Zobacz więcej