kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
25 września 2009 o 13:10
Zgłoś do moderacji
ja chcialbym podziekowac mamie i wszystkim widzom przy teleodbiornikach
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
25 września 2009 o 17:00
Zgłoś do moderacji
klaudek wiesz co nawet jakbyś to najlepiej ze wszystkich zaśpiewał to by Ci później powiedzieli, że masz dopiero 12 lat i że masz czas żeby zaistnieć na scenie, bo nie ma co się oszukiwać takie są realia Polskiej Sceny Muzycznej. Wystarczyło oglądać finał I edycji MAM TALENT i usłyszeć słowa Kuby Wojewódzkiego na temat Klaudii Kulawik
😃DD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
warcraft mężczyzna, 37
Kraków
Nagrań: 102, Postów: 224
9 października 2009 o 09:48
Zgłoś do moderacji
mi kilka osób na prawde fajnie żaśpiewało piosenki Papa D. zazwyczaj to była wyspa
😉
nie bede ich tu wymieniał
🙂
pozdro
🙂
audiatur et altera pars
adzia523 kobieta
Wa-wa
Nagrań: 125, Postów: 100
9 października 2009 o 15:02
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
ja chcialbym podziekowac mamie i wszystkim widzom przy teleodbiornikach
hahah dołanczam się do kaspo
😆
adzia523
15 października 2009 o 17:22
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
klaudek wiesz co nawet jakbyś to najlepiej ze wszystkich zaśpiewał to by Ci później powiedzieli, że masz dopiero 12 lat i że masz czas żeby zaistnieć na scenie, bo nie ma co się oszukiwać takie są realia Polskiej Sceny Muzycznej. Wystarczyło oglądać finał I edycji MAM TALENT i usłyszeć słowa Kuby Wojewódzkiego na temat Klaudii Kulawik 😃DD
A co z sześcioletkami które były bardzo wygimnastykowane?Jakby co ja tego nie oglądam.