sebam mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1
25 marca 2011 o 15:49
Zgłoś do moderacji
Witam,
czy jest szansa na to, że aplikacja iSing.pl ukaże się na Androida a nie tylko na iPhony? Android to platforma otwarta na różne marki telefonów i na pewno więcej telefonów jest na rynku z Androidem niż iPhonów...
Pozdrawiam
dejmien2000 mężczyzna, 38
Rębiska k/Gdyni
Nagrań: 85, Postów: 32
19 maja 2011 o 01:19
Zgłoś do moderacji
Macie panocki rację..ja też jestem za...ale jest wyjscie gówniane trochę..ale w miarę chodzi..Z marketu wgrajcie sobie Flash on WebView.. Bardzo powoli chodzi na HTC wildfire, ale od biedy wystarczy..
Damiano
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
19 maja 2011 o 09:54
Zgłoś do moderacji
dejmien2000 pisze:
Macie panocki rację..ja też jestem za...ale jest wyjscie gówniane trochę..ale w miarę chodzi..Z marketu wgrajcie sobie Flash on WebView.. Bardzo powoli chodzi na HTC wildfire, ale od biedy wystarczy..
ja tez mam hTC ten ale jeszcze tego nie instalowalam
😛PPP
wchodze na isinga bez tej aplikacji, ale nie spiewam na telefonie
😛
nie wszystko złoto co się świeci...
yecchy mężczyzna, 42
Nagrań: 19, Postów: 1
10 sierpnia 2011 o 23:03
Zgłoś do moderacji
Od maja upłynęło dużo wody w rzece a ising.pl nic nie zrobiło w kierunku udostępnienia swojej aplikacji w android market. Może coś jednak szanowni państwo ruszycie?
miki761 mężczyzna, 23
Grudziądz
Nagrań: 0, Postów: 1
5 czerwca 2013 o 14:41
Zgłoś do moderacji
Ja mam Samsung Galaxy Ace 2. Ising bardzo by mi się przydał. Lubie sobie pośpiewać. Jestem za. To naprawde byłoby dobre rozwiązanie.
5 czerwca 2013 o 16:16
Zgłoś do moderacji
Co do Flash on WebView próbowałam ściągnąć z Marketu, ale wyskoczył mi komunikat, że program nie został odnaleziony w Markecie.
Również popieram pomysł z Isingiem na Androida: )
Monika.
11 czerwca 2013 o 19:52
Zgłoś do moderacji
Prosimy chociaz o odpowiedz czy ising na androida bedzie w koncu dostepny? Czy sa jakies dzialania w tym kierunku?
ekicia kobieta, 23
Nagrań: 63, Postów: 23
23 stycznia 2014 o 12:19
Zgłoś do moderacji
Jestem całkowicie za. Obecnie ising jest dostępny tylko na iphonie
🙁 A jeśli chodzi o wyjście z zainstalowanie flasha to na androidzie 4.2.2 nie działa
🙁
Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza...
2 marca 2014 o 10:59
Zgłoś do moderacji
Do niedwna chodzilo na tablecie (android) ale od jakiegos czasu nie dziala mimo ze zainstalowalem rozne pomocnicze programy . Hanba.