sebam mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1
25 marca 2011 o 15:49
Zgłoś do moderacji
Witam,
czy jest szansa na to, że aplikacja iSing.pl ukaże się na Androida a nie tylko na iPhony? Android to platforma otwarta na różne marki telefonów i na pewno więcej telefonów jest na rynku z Androidem niż iPhonów...
Pozdrawiam
dejmien2000 mężczyzna, 39
Rębiska k/Gdyni

Nagrań: 85, Postów: 32
19 maja 2011 o 01:19
Zgłoś do moderacji
Macie panocki rację..ja też jestem za...ale jest wyjscie gówniane trochę..ale w miarę chodzi..Z marketu wgrajcie sobie Flash on WebView.. Bardzo powoli chodzi na HTC wildfire, ale od biedy wystarczy..
Damiano
888888 kobieta

Nagrań: 68, Postów: 1377
19 maja 2011 o 09:54
Zgłoś do moderacji
dejmien2000 pisze:
Macie panocki rację..ja też jestem za...ale jest wyjscie gówniane trochę..ale w miarę chodzi..Z marketu wgrajcie sobie Flash on WebView.. Bardzo powoli chodzi na HTC wildfire, ale od biedy wystarczy..
ja tez mam hTC ten ale jeszcze tego nie instalowalam

PPP
wchodze na isinga bez tej aplikacji, ale nie spiewam na telefonie

nie wszystko złoto co się świeci...
yecchy mężczyzna, 43

Nagrań: 19, Postów: 1
10 sierpnia 2011 o 23:03
Zgłoś do moderacji
Od maja upłynęło dużo wody w rzece a ising.pl nic nie zrobiło w kierunku udostępnienia swojej aplikacji w android market. Może coś jednak szanowni państwo ruszycie?
miki761 mężczyzna, 24
Grudziądz

Nagrań: 0, Postów: 1
5 czerwca 2013 o 14:41
Zgłoś do moderacji
Ja mam Samsung Galaxy Ace 2. Ising bardzo by mi się przydał. Lubie sobie pośpiewać. Jestem za. To naprawde byłoby dobre rozwiązanie.
5 czerwca 2013 o 16:16
Zgłoś do moderacji
Co do Flash on WebView próbowałam ściągnąć z Marketu, ale wyskoczył mi komunikat, że program nie został odnaleziony w Markecie.
Również popieram pomysł z Isingiem na Androida: )
Monika.
11 czerwca 2013 o 19:52
Zgłoś do moderacji
Prosimy chociaz o odpowiedz czy ising na androida bedzie w koncu dostepny? Czy sa jakies dzialania w tym kierunku?
ekicia kobieta, 24

Nagrań: 63, Postów: 23
23 stycznia 2014 o 12:19
Zgłoś do moderacji
Jestem całkowicie za. Obecnie ising jest dostępny tylko na iphonie

A jeśli chodzi o wyjście z zainstalowanie flasha to na androidzie 4.2.2 nie działa

Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza...
2 marca 2014 o 10:59
Zgłoś do moderacji
Do niedwna chodzilo na tablecie (android) ale od jakiegos czasu nie dziala mimo ze zainstalowalem rozne pomocnicze programy . Hanba.