Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
wplacilem zaliczke, zaplace za tyle ile sie deklarowalem, ale informuje ze prawdopodobnie nie zdaze na noc z czwartku/piatek do Poznania...
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
bojka pisze:
kaspo pisze:wplacilem zaliczke, zaplace za tyle ile sie deklarowalem, ale informuje ze prawdopodobnie nie zdaze na noc z czwartku/piatek do Poznania...
hehe to ja Ci ugrzeje wyrko 🙂
kaspo pisze:
bojka pisze:kaspo pisze:wplacilem zaliczke, zaplace za tyle ile sie deklarowalem, ale informuje ze prawdopodobnie nie zdaze na noc z czwartku/piatek do Poznania...
hehe to ja Ci ugrzeje wyrko 🙂
a prosze bardzo 😛
tylko moge sie w czwartek w nocy w nim pojawic 😛
bocin pisze:
Kasper, powalczysz ze mną w kisielu? 🙁
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
bocin pisze:
Kasper, powalczysz ze mną w kisielu? 🙁
verin pisze:
Kochani trzy osoby nie dokonały wpłaty lub nie ma ich wpłaty na koncie ! są to bocin, kamil.,simonyourangel, i netusia! proszę te osoby o wysłanie potwierdzenia na adres mail nataliaterendij@gmail.com
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszą piosenkę Sylwii Grzeszczak oraz emocjonalny kawałek Darii Zawiałow.
Zobacz więcej