donpedro mężczyzna, 50
Łódź
Nagrań: 295, Postów: 84
16 marca 2011 o 12:12
Zgłoś do moderacji
Po roku zebrało mi się na czyszczenie i porządki na koncie i wszedłem w pocztę by pokasować stare wiadomości. Zaskoczeniem był dla mnie jednak fakt że muszę to robić ręcznie i biorąc pod uwagę fakt, że chcąc wyczyścić moją skrzynkę muszę kliknąć myszką parę tysięcy razy - do tego potem kliknąć drugi raz znów tą samą ilość usuwając wiadomości z kosza... ochota mi odeszła.
Takie podstawowe rzeczy jak: zaznacz wszystkie z danej strony, usuń zaznaczone to obecnie standard w obsłudze wiadomości na wszelkiego rodzaju portalach i forach.
Zgłaszam więc usterkę związaną z prymitywną wręcz obsługą skrzynek pocztowych i proszę o dodanie dodatkowych opcji.
🙂
Pozdrawiam
dOnPeDro ____________ czasem też wyje
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 256, Postów: 1322
16 marca 2011 o 12:15
Zgłoś do moderacji
Donpedro poruszyłeś właściwą kwestię na tym portalu. Przyłączam się do Twej sugestii
🙂 Bo faktycznie można by zazimować tak usuwając wiadomość po wiadomości...przydałaby się opcja ''usuń wszystko'' i tyle
😉
Pozdrawiam
<<''Break Me, Shake Me''>>
stargirl kobieta, 75
Bezdomna.
Nagrań: 27, Postów: 4147
16 marca 2011 o 12:46
Zgłoś do moderacji
O właśnie!
Ostatnio też mnie natchnęło na pozbycie się zbędnych wiadomości w skrzynce.
I cholernie mnie to zirytowało, że każdą wiadomość trzeba kasować pojedynczo...
Zresztą mam nadzieję, że skoro nowi moderatorzy będą wybrani to wykażą się wspaniałomyślnością i zrobią w końcu to głupie 'usuń wszystkie wiadomości' xD
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
16 marca 2011 o 13:07
Zgłoś do moderacji
Popieram to, bo też nie chce mi się usuwać każdą wiadomość pojedyńczo, a poczta zawalona
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
oloo mężczyzna, 45
Lewin Brzeski
Nagrań: 2, Postów: 138
16 marca 2011 o 13:08
Zgłoś do moderacji
true
Jeśli kochasz coś robić, rób to, nawet jak nie jesteś mistrzem świata
dvojcka kobieta, 41
Nagrań: 64, Postów: 16
6 stycznia 2012 o 18:26
Zgłoś do moderacji
Podbijam! Czy jest możliwość, aby usprawnić działanie poczty, a dokładnie usuwania wiadomości? Klikanie setek krzyżyków z Odebranych, potem Wysłanych a dodatkowo z KOSZA jest delikatnie powiedziane frustrujące. Tak jak zaznaczył wcześniej donpedro - takie możliwości jak "usuń wszystko" czy "wybierz wiadomości które chcesz usunąć" powinny stanowić standard każdej skrzynki pocztowej.
dvojčka
go74 kobieta
Nagrań: 88, Postów: 52
6 stycznia 2012 o 18:30
Zgłoś do moderacji
Ja tez chcialabym moc usunac wiecej niz jedna wiadomosc za jednym zamachem myszki...
Zgadzam sie z poprzednikami.
Niestety pisalam juz w tej sprawie do administratora i zadnego odzewu nie bylo... Ale moze wiecej osob powinno sprobowac...?
LaGosiq
praetor mężczyzna, 47
Nagrań: 0, Postów: 212
6 stycznia 2012 o 18:34
Zgłoś do moderacji
wasze zgłoszenia z pewnością zostały przyjęte
portal ciągle się rozwija więc jeśli tylko admini znajdą sposób na usprawnienie poczty na pewno to zrobią
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
dvojcka kobieta, 41
Nagrań: 64, Postów: 16
6 stycznia 2012 o 18:35
Zgłoś do moderacji
Ja również pisałam nawet na Facebooku i też... zero odzewu...
Edytowano 6 stycznia 2012 o 18:55.
dvojčka
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
6 stycznia 2012 o 19:19
Zgłoś do moderacji
praetor pisze:
wasze zgłoszenia z pewnością zostały przyjęte
portal ciągle się rozwija więc jeśli tylko admini znajdą sposób na usprawnienie poczty na pewno to zrobią
Czy Twoja odpowiedz w tym przypadku nie jest spamem?
Tej opcji brakuje juz od daaaaaaawna. Pisalem kiedys prosbe o jej dodanie, ale obilo sie bez echa
😕
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
30 czerwca 2012 o 00:14
Zgłoś do moderacji
konieczna jest taka opcja chociaz jak by sie po prostu usuwalo np. co tydzien to by bylo ok.
FallOutGirl