kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
8 kwietnia 2011 o 07:31
Zgłoś do moderacji
Przepraszam, to do mnie?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Konto usunięte
8 kwietnia 2011 o 09:13
Zgłoś do moderacji
O jak tu miło, rodzinnie i przytulnie.
Dannyheron, jedynym pokrzywdzeniem jakie można tutaj zauważyć to fakt, że sam nazywasz siebie Danny, co już jest komicznie śmieszne, bo: 1. jak niewiele trzeba by wyszło z tego Denny i jakże smutnym, żałosnym, zakompleksionym człowiekiem musisz być by "anglizować" swoje imię. Co więcej, Heron czytane w języku angielskim może zostać odebrane jako heroina
😉 Równie dobrze mógłbyś nazwać się Crackwhore, bo to chyba podobne znaczenie.
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
dannyheron mężczyzna, 37
Katowice
Nagrań: 14, Postów: 5
8 kwietnia 2011 o 15:15
Zgłoś do moderacji
Na imię mam Sebastian... W mojej opinii, w niczym nie ustępuje ono "Wojtusiowi"...
A co do "Heron"... Proponuje szybki, podstawowy kurs jezyka angielskiego... Przyda się...
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
8 kwietnia 2011 o 16:11
Zgłoś do moderacji
dannyheron pisze:
Na imię mam Sebastian... W mojej opinii, w niczym nie ustępuje ono "Wojtusiowi"...
A co do "Heron"... Proponuje szybki, podstawowy kurs jezyka angielskiego... Przyda się...
Wojtuś to bardzo ładne imię, za to sebastian.. bleeee...
paulina234 kobieta, 32
Starogard Gdański
Nagrań: 559, Postów: 482
8 kwietnia 2011 o 16:40
Zgłoś do moderacji
Nie widze tu zadnej logiki jestem Polka ale lubie tez spiewac piosenki w jezyku niemieckim i lubie tez piosenki angielskie bardzo sluchac
Niemand fragt nach deinen trenenn
Fur in bist du nur ein Madchen in Regen
Konto usunięte
8 kwietnia 2011 o 21:31
Zgłoś do moderacji
dannyheron pisze:
Obawiam się patrząc na twoje profilowe zdjęcie , że z moim angielskim jest wszystko ok w przeciwieństwie do twoich zasobów językowych. Zarówno dotyczących rozumienia tekstu pisanego w języku polskim czy obcym.
Idąc dalej. Co do imienia. Jak dla mnie możesz nazywać się nawet Jezus Chrystus, jednak określanie czyjegoś imienia jako krzywda rodzicielska pozostaje twoją inicjatywą. Skoro ty rzucasz kamieniem, licz się z tym, że i ty możesz takowym oberwać....
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
9 kwietnia 2011 o 18:55
Zgłoś do moderacji
Piszę polskie wersje tekstowe zagranicznych przebojowych piosenek z repertuaru takich wykonawców, jak : Bryan Adams, Richard Marx, Leona Lewis, Simply Red, Bruno Mars.
Zapraszam na mój profil !
Pozdrawiam i życzę sukcesów.
..................................................................................foresterrrrr.
foresterrrrr.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
6 sierpnia 2011 o 23:37
Zgłoś do moderacji
mundektafujara pisze:
że co proszę? Doda i Andrzejewicz legendami?
mam nadzieję, że to był tylko sarkazm... 😕
a jak nie, to obudźcie mnie, bo to chyba zły sen...
Przepraszam, ale muszę wtrącić swoje trzy grosze, gdyż Doda tak jak i Edyta Górniak zapewne (na 200%) zapiszą się jako legendy polskiej sceny muzycznej, a ten kto wątpi to pozostało mi tylko życzyć Wesołych Świąt
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
paulina234 kobieta, 32
Starogard Gdański
Nagrań: 559, Postów: 482
9 sierpnia 2011 o 17:19
Zgłoś do moderacji
Och ;udzie ja myslalam ze dawno tego tematu nie ma no ale coz zawod. Niech kazdy spiewa jak chce i koniec kropka.
Niemand fragt nach deinen trenenn
Fur in bist du nur ein Madchen in Regen