Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
:))
Edytowano 22 marca 2011 o 21:28.
Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką ; *.
kate6632 pisze:
No tak, ale ja piszę o dużej ilości, a nas jest chyba więcej niż 7. Chodzi mi np. o 20 osób, słyszałam, że w takim przypadku jakość nagrania się pogarsza, ale to na pewno zależy przede wszystkim od programu... Zresztą ja tylko piszę co słyszałam, sama nie sprawdziłam.
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
taktaktak pisze:
kate6632 pisze:No tak, ale ja piszę o dużej ilości, a nas jest chyba więcej niż 7. Chodzi mi np. o 20 osób, słyszałam, że w takim przypadku jakość nagrania się pogarsza, ale to na pewno zależy przede wszystkim od programu... Zresztą ja tylko piszę co słyszałam, sama nie sprawdziłam.
Ale ja sprawdziłam (23 osoby w projekcie Pokonamy fale - link niżej) - racja.. niestety nagranie bardzo traci na jakości. Zawsze można jakos ratować je i polepszać, ale w refrenach to się perfecto nie da.
Ale znajomość wielu funkcji dużo daje.
kate6632 pisze:
Czyli jednak osoba, która wypowiadała się na forum, miała rację. Możemy połączyć w tych ostatnich refrenach kilka osób. W każdym refrenie inne osoby np.
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej