Chciałbym wszystkich bardzo ładnie zaprosić do dyskusji, na temat nowego projektu jakim jest wywiad z użytkownikami portalu Ising. Co uważacie o takim pomyślę, jakie pytania powinny się w nim znajdować, z kim powinniśmy rozmawiać? Zapraszam do wyrażenia swoich opinii.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Mnie bardzo interesuje to czy dany użytkownik jest w związku seksualno-partnerskim czy może jest całkowicie wolny i czeka, aż ktoś zwróci na niego uwagę. 🙂
Mnie bardzo interesuje to czy dany użytkownik jest w związku seksualno-partnerskim czy może jest całkowicie wolny i czeka, aż ktoś zwróci na niego uwagę. 🙂
Na Ciebie nie da się nie zwrócić uwagi Bocinie 😜
Mam nadzieję, że dalej się mnie boisz 😃
xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Apropo tej audycji, moze dało by sie dodac do tego jakieś wiadomosci w skrócie. Mozna by wmiksować szybszą muzyke w czasie czytania tych wiadomosci. Juz nawet mam pomysł jaką muzyke;P
Wiadomosci mogły by sie opierać o smieszne sytuacje na isingu.
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.